Primal Carnage PC

Dinoszauruszos, multira kihegyezett akciójáték kizárólag PC-re. A játékot a Lukewarm Media fejleszti.
1351612833

Befutott a Primal Carnage launch trailere

Vagy komplett baromság kerekedik ki a Primal Carnage-ből, vagy egy hatalmas móka. Az emberek és a ragadozó őslények vérre menő csatározását bemutató játék tegnap landolt a Steamen, így hangulatba hozhatjuk magunkat az utolsó kedvcsinálóval. T-Rex leszel, vagy Velociraptor? Ez itt a kérdés.
1351580400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Na, ezt nevezzük mi megjelenési listának! Készüljetek fel, ez a hét nagyon sűrű lesz, még szerencse, hogy itt az őszi szünet és az újabb négynapos hétvége! Csakhogy néhány példát emeljünk ki: jön az Assassin's Creed III, a Need for Speed: Most Wanted és az Okami HD is.
1351180838

Megvan a Primal Carnage dátuma

A dinoszauruszok és az emberek összecsapásaira koncentráló Primal Carnage még ebben a hónapban napvilágot lát a Steamen. A kasztalapú multiplayer cím előrendelői azon nyomban hozzáférhetnek a bétához, sőt mi több, exkluzív skineket is kaphatnak. Indulhat a macska-egér játék!
1336561213

Így néz ki most a Primal Carnage

Két éve mutatkozott be a Primal Carnage, melyben vérszomjas dinoszauruszok is lehetünk. A multiplayerre kihegyezett cím lassan bétafázisba ér, ám előtte a LukeWarm kiadott némi gameplay jelenetet a játékból. Ez alapján nem is néz ki rosszul a PC-re érkező produktum.
1269527640

Bemutatkozik a Primal Carnage

Szereted a dinókat? Jurassic Park-rajongó vagy? Akkor jó, mert érkezik a Primal Carnage a LukeWarm gondozásában, az új DirectX 11-et támogató Unifine Engine-nel.