Majin and the Forsaken Kingdom előzetes

  • Írta: InGen
  • 2010. március 26.
  • Hír
Link másolása
A Namco Bandai már egy ideje új fantasy-akciójátékot fejleszt Majin néven, melynek eddig sem nyugati neve, sem pedig érthető nyelvű előzetese nem volt. Most már van.
A Namco Bandai már egy ideje új fantasy-akciójátékot fejleszt Majin néven, melynek eddig sem nyugati neve, sem pedig érthető nyelvű előzetese nem volt. Most hirtelen mindkettőt kaptunk.

Ugrás a galériához

A Japánban Majin: The Fallen Realm néven futó játék nyugaton Majin and the Forsaken Kingdom címen fog megjelenni. Ez alapján számomra nem tiszta, miért volt szükség erre a váltásra, de biztos olyan okai vannak, amiket földi halandó egyébként sem érthet meg.

5.
5.
IceColdKillah
Szerintem ennek a játéknak a célközönsége a 8-12 éves skacok. Ha nekik szánták akkor elmegy ha nem akkor meg ez egy idegesítően gyerekes game.



Ha jól látom akkor ez egy ko-op móddal rendelkező DMC szerű

gameplay... minden esetre NEKEM nem jön be.
4.
4.
petimanus
Na ezt talán megpróbálom.
3.
3.
Davidhux
Úr isten XD Hát ez nemjött össze
2.
2.
Neptunusz
Nekem is tetszik :) csak eddig azt hittem hogy a Majinok a Dragon ball z-ben az utolsó főellenségek, de úgy tűnik más jelentése is van.
1.
1.
mephi
Tetszik ez a színes képvilág, és a program is egész jónak tűnik így képek alapján. Nálam biztosan fog kapni egy esélyt:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...