Majin and the Forsaken Kingdom PlayStation, Xbox

Hangulatos fantasy akciójáték a Game Republic fejlesztőitől: a játék az Enslavedhez hasonlóan a mesterséges intelligenciával történő kooperációt helyezi előtérbe.
1308324600

Bezárták a Game Republicot is?

A hírek szerint lehúzta a rolót a Majin and the Forsaken Kingdomot és a Genji: Days of the Blade-et is jegyző Game Republic. Bár a japánok erről előre szokták tájékoztatni a sajtót, most nem így történt, állítólag azért, mert a csapat fejese lelépett Japánból az adósságai miatt.
1292196124

Majin and the Forsaken Kingdom teszt

A birodalom elbukott. A sötétség erői eltapostak mindent, mi korábban büszkévé tette az országot, hol vár állott, most kőhalom, a vidéket immáron lelketlen rabszolgák és túlvilági démonok uralják. Szabadság, térj vissza, vess véget a hosszú évek szenvedéseinek, nincs más vágyunk.
1290418771

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Igen, végre eljött ez a hét is: úgy tűnik, most már semmi sem választhat el bennünket attól, hogy a kezeink közé vehessük a Gran Turismo ötödik részét. A játék régóta készült, sokat is késett, most pedig nagyok az elvárások vele szemben, de remélhetőleg nem kell csalódnunk a Polyphony Digitalban.
1280164920

Fórumváltás előtti galériafrissítés

Izgalmas héten vagyunk túl, ez pedig finoman érezteti a hatását legújabb galériafrissítésünkön is. Szemcseppet bekészíteni, ezt végig kell nézned!
1276882080

E3 2010: Majin and the Forsaken Kingdom videók

A bátorság és a tisztlelet útján teszünk egy érzelemteljes utazást, ám megfelelő agilitással minden akadály legyőzhető. A Namco új akció-kalandjában mélyültünk el.
1276796940

E3 2010: Megérkezett a harmadik galériafrissítés

FEAR 3, Fallout: New Vegas, Space Marine, X-COM, Spec Ops, Test Drive Unlmited 2, Two Worlds 2 és Civilization V képek is kerültek az új galériafrissítésbe!
1269610380

Majin and the Forsaken Kingdom előzetes

A Namco Bandai már egy ideje új fantasy-akciójátékot fejleszt Majin néven, melynek eddig sem nyugati neve, sem pedig érthető nyelvű előzetese nem volt. Most már van.