Feltörték Major Nelson Xbox Live accountját

  • Írta: InGen
  • 2010. március 29.
  • Érdekesség
Link másolása
Larry Hryb, avagy ismertebb nevén Major Nelson az Xbox egyik vezető fejlesztője, rendszeres támadások célpontja. Most az Xbox Live accountja esett áldozatul.
Larry Hryb, avagy ismertebb nevén Major Nelson az Xbox egyik vezető fejlesztője, rendszeres támadások célpontja. Ez valószínűleg annak is köszönhető, hogy az Xbox csapatból ő szerepel legtöbbet a nyilvánosság előtt a blogján, és különböző előadásokon is. Ennek megfelelően az emberek rajta kérik számon az Xbox Live hiányosságait, s őt pesztrálják, ha valami újdonság beépítését szeretnék forszírozni.

A mai napon a Lightzz nevű csoport sikeresen feltörtje az úriember Xbox Live felhasználói fiókját, s kapva az alkalmon a különböző profil információkat lecserélték mindenféle trágár és figyelemfelkető dologra. Major Nelson azóta az Xbox Live felügyelő csapat segítségével visszaszerezte uralmát accountja felett, s helyreállt a világegyetem rendje.




9.
9.
Mathia$
#2: elképzelheted, egész nap vagy gombot nyomogat vagy egeret tol... kretén kocka állat :D
8.
8.
ChainGun112
7.
7.
Roger Ramjet
#2: Talán, mert hasonlít rá.
5.
5.
dzsiádzsó
Gondolom kb 1 óra alatt már vissza is kapta a profilkáját, azért mondjuk az enyémet nyúlnák tuti egy hónapig azt kéne intéznem... :P
4.
4.
Giga0509
3.
3.
Davidhux
megérdemelte remélem még kiis fizettetik vele
2.
2.
Slik
Hogy lehet ilyen béna avatara az egyik fejes boxosnak?
1.
1.
megalonagyix
lol. Az MS-nél is jót röhöghettek az emberek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...