Mindenkit meg fog lepni a Natal

  • Írta: InGen
  • 2010. március 31.
  • Érdekesség
Link másolása
A Microsoft úgy gondolja, nagyot léptek előre azzal, hogy nem egy újabb mozgásérzékelős kontrollert fejlesztettek ki. A Natal változatossága mindenkit meg fog lepni.
Aaron Greenberg, a Microsoft termékmenedzselésért felelős igazgatója úgy gondolja, a Natal mindenkit kellemesen meg fog lepni. Elmondása alapján évekre előre betáblázták már a megjelenő játékokat és szórakoztató anyagokat, melyek a Natalra fognak épülni, de már rögtön a megjelenés utáni első évban is rengeteg olyan natalos cím lesz, ami megmutatja az embereknek az újfajta játékélményt.

  
"Nők, férfiak, idősek, fiatalok, ez egy olyan élmény lesz, amit mindenki tud élvezni" -mondja Greenberg. "Kiadhattunk volna mi is egy mozgásérzékelős irányítót [ahogy a Sony], de azok nem mi lennénk. Mi a Microsoftnál szeretünk nagyot vállalni és megváltoztatni a játékszabályokat". A Project Natal és a Move körülbelül egyszerre fog megérkezni idén októberben.
54.
54.
givi6
bocs,, de szerintem van pár baj, illetve kérdésem!: egyszer feltettek egy videót a NATAL-ról, ami nagyon szép, de mivan ha... ólzombis/autóas,vagy bármilyen játékokt játszol? futok, fogok valamit, és hangok?, tegyük fel hányok :S, akkor csak nem fog a csávó is hányni? :D lehányom az ellenségemet! xd , bár ettől inkább érdekesebb!!









53.
53.
givi6
nem lesz rossz, bár még megtörténhet bármi ! akár csődbe is mehet a NATAL, bár ez anyagiaktól függ..
52.
52.
Beczy
De miért hagyták ki belőle a procit? Persze, tudom az ára miatt. De ha még ezt az egész mozgásérzékelős dolgot is az X-el számoltatják, az nem okoz minőségbeli romlást?
51.
51.
mnmn1
50.
50.
Vendu
Még egyik sem jelent meg de már mindenki natal és move szakértő. :D
49.
49.
Roger Ramjet
#46: A 3D-s látáshoz minden élőlénynek elég a két szem, ugyanúgy, mint a NATAL-nak is, Vagyis a fizikai elvével semmi gond nincs. A bemutatón inkább a vezérlőszoftver volt lagos, ami késést eredményezett. A Box vezérlőprocesszorának a munkára fogása, a nagyobb teljesítmény miatt, valószínűleg orvosolta a problémákat. A Move sem olyan értelemben pontatlan, hogy maga a rendszer rossz, hanem szinte lehetetlen gyorsan (pixelre pontosan) arra a pontra mutatnod, amit el akarsz találni. Próbáld ki az ujjaddal! Itt nem elég nagyjából arra mutatnod, pontosan kell!

A NATAL-nál a sok optimista jóslat azt jelentheti, hogy a hibákat kijavították.
48.
48.
Sir-Vival
Gates is megváltoztatta a játékszabályokat - az Apple-nél is élt a 'szabály': ne lopj! :D
47.
47.
Sir-Vival
Várjuk ki a végét. Egy keményvonalas játékos nem fogja szeretni a Natált, kérdés mennyi van még az alkalmi pléjerek táborában.

A Move lehetőségei, precízsége - és gyorsasága, döntő lehet.
46.
46.
Sir-Vival
#45: Értem. http://www.gamekapocs.hu/hir/18255/GDC+10:+A+PS3+Move+eleg+pontos+a+Starcrafthoz


És ha nem hazudnak - gondolj bele: ebben az esetben elég rizikós lenne, nem? Különben van egy giroszkóp a Move-ban, és a kamera is elég jól megállapítja a 'pingponglabdák' méretét, és így a távolságot, míg az infra nem biztos, hogy úgy verődik vissza, ahogy kell (láttunk már erre példát)...
45.
45.
Roger Ramjet
#43: A Sony-é sem mm pontos. Azt meg soha sem értettem, mivel mind a kettő optikai eszközre épít, mitől lenne pontosabb? Az E3-as prototípusról nem érdemes beszélni, mert azt valószínűleg tovább fejlesztették. Ha nem lesz lagos a jelfeldolgozás ez is megfelelő pontosságú lesz.
44.
44.
Mortician
#43: Ha ezt komolyan vetted vizsgáltasd ki magad...
43.
43.
Turekk
#11: max neked meg annak aki óvodás játékkal szeret játszani. fps-hez sport játékhoz, akármihez hogy használod? nem lesz mm pontos érzékelése a sonyéval ellentétben +gomb sincs hozzá értelemszerűen. van boxom, ps3 is és move-ot veszek))))
42.
42.
SLi
#33: azigen...

ennek inkább nézz utána szerintem
41.
41.
mnmn1
#40: igen továbbfejlesztett, de az ötlet nem eredeti, nem a microsoft találta ki pont ez az.

Sony másolni Wii

Microsoft másolni Sony

és Wii másolni oooo.....
40.
40.
cross56
#4: Hát igen hülyék az Sony-nál. Ezt mindenki tudja, hogy az EyeToy tovább fejlesztett változata. De ez 15x továbbfejlesztett mint az ....
39.
39.
bledzer
s bármien jó is lessz nem fog érdekelni.. trálálá XD
38.
38.
Mathia$
jöjjön csak ki, lehet meglepődök, lehet nem :)
37.
37.
Neptunusz
Ja, Magyarország egy kicsi ország xD
36.
36.
doomSbloom
#35: hát világviszonylatban kicsit más az arány:)
35.
35.
megalonagyix
34# és? :D annyi ember nem tévedhet mit vesz meg.
34.
34.
doomSbloom
#33: ha jól tudom többnyire csak hazai eladásokról írnak
32.
32.
Ca$h
#14: ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ TE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ ÉÉÉÉÉÉÉG! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! Mind1... tesó, a szövegértelmezés alapfokon nem nagyon ment a suliban idáig ugye?
32.
32.
megalonagyix
Hagyjuk már ezt a letöltéses baromságot. Mindenre lehet letölteni, fél év múlva meg már a PS3-ra is lehet. Egyébként is több játék kel el pc-n, mint a három konzol együttvéve. lsd: gamekapocs hetente érkező eladási lista
31.
31.
Neptunusz
Amúgy a képen mi van? Mert nagyon hasonlít a Wii sportsra vagy Wii fitre, de azok meg vannak és nem ismerős belőle ez a kép.
30.
30.
Neptunusz
Szerintem meg pont semminek se lesz annyi, de ha már valaminek vége lenne akkor az a PC, mert arra már könnyedén le lehet tölteni a játékokat ahelyett, hogy megvennéd. Én mondjuk nem szoktam, de nem is szeretem a PC-t, mostanában csak konzollal játszom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...