Interaktív TV-shown dolgozik a Sims atyja

  • Írta: fojesz
  • 2010. március 31.
  • Érdekesség
Link másolása
Will Wright már nem dolgozik az EA-nél, Simseket sem fog gyártani már, sőt mostanában egyáltalán nem foglalkozik játékokkal - legújabb projektje mégis érdekesnek tűnik.
Will Wright már nem dolgozik az EA-nél, Simseket sem fog gyártani már, sőt mostanában egyáltalán nem foglalkozik játékokkal - legújabb projektje mégis érdekesnek tűnik.



A mester Albie Hechttel, a Spike TV és a Nickelodeon fejesével karöltve saját TV-műsoron dolgozik, amelynek legfőbb érdekessége, hogy a tartalmát a nézők határozhatják majd meg. Will Wright sosem volt híján az ötleteknek, új projektje is csak annyi hasonlóságot mutat korábbi munkáival (Sims, SimCity, Spore és a többi), hogy figyelembe veszi az alapvető felismerést: a néző (vagy játékos) sokkal jobban élvezi a műsort, ha maga is beleszólhat abba, fantáziájával és kreativitásával befolyásolhatja a történeseket.

A The Creation Project munkacímet viselő műsorról nem sokat tudni egyelőre, annyi biztos csupán, hogy a nézők telefonon vagy online oszthatnák meg a sztorival kapcsolatos ötleteiket a készítőkkel, a legjobbak közül pedig szintén közönségszavazással kerülne kiválasztásra az a vázlat, amiből aztán félórás epizód készülne és levetítenék a televízióban. Wright elárult néhány érdekességet a StoryMaker Engine-ről is, amely ezek szerint a projekt lelke lehet majd: ez a program biztosítaná, hogy a nézők könnyen gyárthassanak ötleteket, és akár képekkel is illusztrálni tudják azokat. Az ötlettel egyelőre csak kísérleteznének Wrighték, nem tudni, hogy mikor kerül adásba az első ilyen műsor, ha egyáltalán adásba kerül valaha.
7.
7.
DanielRock
ez aztán eléggé elrugaszkodott ötlet, nem is igazán értem még hogy akarják ezt megvalósítani... olyan szürreálisan hangzik az egész. A Charlie és a Csokigyár jutott eszembe, a már-már őrültnek tűnő csokigyárosról, aki csakúgy fannnntáziából egy ilyen zseniális rendszert hozott létre xD Eredjen már, Mr. Wright...
6.
6.
NereusLaceee
A Sims azóta is futó iparág... csak Wright már nem dolgozik benne. Kiszállt amikor a marketing lehetőségek felerősödtek a sorozaton, és hatásos újításokat már nem lehetett beletenni. (Viszont az EA-nak azóta is sok pénzt fial... nekik ez számít, nem az önálló ötletek).

A sorozatra kíváncsi leszek. Jó ötlet... sőt! Rohadt sok lehetőség van benne.
5.
5.
Neptunusz
Lesz sims csak nem Will Wrighttól.
4.
4.
Petike x
2: A lemondása óta csak a Sims 3 és annak két kiegészítője jelent meg.
1.
1.
a3a
érdekes... de egy részt szívesen megnéznék
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...