Már készül a GTR következő része a SimBinnél

  • Írta: fojesz
  • 2010. április 1.
  • Bejelentés
Link másolása
A SimBin a minap jelentette be, hogy új GTR-en dolgoznak, amely reményeik szerint jövőre fog boltokba kerülni - konkrét részletekkel nem nagyon árasztottak el bennünket.
A SimBin a minap jelentette be, hogy új GTR-en dolgoznak, amely reményeik szerint jövőre fog boltokba kerülni - konkrét részletekkel nem nagyon árasztottak el bennünket.



Nem ismert a platformlista, a pontos cím sem, sőt egyáltalán nem kaptunk olyan információt, amire komolyabban támaszkodni tudnánk. A SimBinnél mindössze annyit árultak el, hogy az új résszel visszatérnek a gyökerekhez, és továbbra is szem előtt tartják majd a filozófiájukat: a játék legyen könnyen vezethető, a profivá válás ugyanakkor legyen nehéz. Állítólag a következő GTR még szebb, még realisztikusabb lesz, a rajongók pedig egészen élményre számíthatnak majd.
9.
9.
Sir-Vival
#8: Mit értesz normális törésmodellen? Mert ha a langlovagok.hu-n látható dolgokra célzol, akkor nem ismerek olyan játékot, ami ezt a realizmust produkálná.

Minden más kamu - az, hogy _mennyire_ kamu, az meg nem érdekel.

A GT5 végleges törésmodelljét eddig senki sem látta (szerintem a PD se, mert épp melóznak rajta...), örülök hogy a fórumon maga az Orákulum is fellelhető - nyomnád a lottószámokat?
8.
8.
Roger Ramjet
#7: Tényleg?? Csak a gumimodellen múlik a dolog!? Nem hittem volna, hogy ilyen egyszerű! A GT-nek még a normális törésmodell is gondot okoz!
7.
7.
Sir-Vival
Az első részt próbáltam, le a kalappal. Mindenki másra esküszik, rFactor, iRacing, netkart pró, GTR2 - van aki ezt már szidja, az 1 a király... A Race on király, a Race on ratyi - a SimBin letért az ösvényről... Hallani mindent.



Ezért is jó a konzol: Gran Turismo 5, és kész. Nem kell egy mod se, hogy 1000 autó legyen. A planeten írt pár verseny instruktor, sőt egy versenyző kommentjét is olvastam, szerintük a GT5 már nincs messze (ráadásul ezt csak a GT Academy alapján)... kicsit csiszolni kell a gumi modellen, és versenyképes a SimBin-el.
6.
6.
Maxxer
Race on,2007 , + volt a wtcc-s része amit ,mondasz ,na ezek tényleg ,szinte alig változtak. Gtr 2 ,meg nemjött be, lehet megkellene próbálnom megint.
5.
5.
KRONNAS
Ezek a GTR-ek már nem az igaziak, az elmúlt 2-3 része már csak rókabőr, vajon ez a része is egy újabb lehúzás lesz?
4.
4.
Cootermain
#2: A GTR keményvonalas szimulátor, még Motec támogatás is van hozzá. Nem említhető egy mondatban az NFS-el. Ha egy játék képes visszaadni a realisztikus vezetési élményt akkor ez az.
3.
3.
sunstreaker
2.
2.
gogolbordello2
milyen az irányítása a gtr sorozatnak,olyan mint az NFS-nek,vagy mint a GT sorozatnak?
1.
1.
tjames
Igazi szim boxra?

nofene...

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...