GTR The Ultimate Racing Game

Nagyon jó pályaverseny, a Sports Car GT méltó utódjának tűnik...
Típus: Autóverseny

Visszatér a SimBin csapata

A két évvel ezelőtti csődje után ismét hallat magáról a legjobb szimulátorjátékokért felelős SimBin. A csapat egy friss közleményben jelentette be, visszatérnek, méghozzá egy angliai főhadiszállással.

Indul a hatodik Hungarian Touring Car Masters

A nagy sikerű nyári Seat Leon EuroCup után kezdetét veszi a Hungarian Touring Car Masters bajnokság, ahol ezúttal már a teljes WTCC-mezőnnyel - STCC-autókkal is kiegészülve - vethetik bele magukat a versenyzők a test-test elleni küzdelmekbe.

Készül a GTR harmadik része

A szimulátorrajongók kedvence visszatér, ráadásul úgy néz ki, a folytatást a SimBin fejleszti, és nem a Need for Speed: Shifttel bohóckodó Slightly Mad Studios. Egyelőre ez mind, amit tudunk, a SimBin szerint jövő héten jönnek az első információk és részletek a GTR harmadik részéről.

Már készül a GTR következő része a SimBinnél

A SimBin a minap jelentette be, hogy új GTR-en dolgoznak, amely reményeik szerint jövőre fog boltokba kerülni - konkrét részletekkel nem nagyon árasztottak el bennünket.

Újabb autóversenyen dolgozik a 10Tacle Studios

Habár a 10Tackle Studios még javában dolgozik a GTR második részén, ám a pletykák szerint jó ideje munkálkodnak a következő szimulátorukon is.

E3 2006: Két újabb line-upról informálódtunk!

Most érkezett meg a THQ, valamint a Playlogic azon listája, melyen az idei E3-on prezentálandó játékok szerepelnek. A részletekért erre tessék...

GTR száguldás hamarosan X360-on is

A THQ fogja kiadni a PC-n már tavaly márciusban megjelent GTR: The Ultimate Racing Game című autószimulátor Xbox 360-ra írt variánsát.