Ubisoft DRM: már a Settlers 7 is szív

  • Írta: InGen
  • 2010. április 4.
  • Érdekesség
Link másolása
Ismét a becsületes vásárlók járják meg a Ubisoft hírhedt DRM védelmével. A Settlers 7 tulajdonosai folyamatos kapcsolati hibákra panaszkodnak, nem tudnak játszani.
Ismét a becsületes vásárlók járják meg a Ubisoft hírhedt DRM védelmével. Ezúttal a játékosok különböző csatlakozási hibákra panaszkodnak, amelyek állítólag a Settlers 7 beépített autentikátorával állnak összefüggésben, se nem közvetlenül a DRM rendszer hibájával, habár természetesen a két dolog összefügg.

Ugrás a galériához

Az érintett játékosok a "Server Not Available" vagyis a "Szerver nem elérhető" hibaüzenetet kapják, s így egyáltalán nem tudják elindítani a legújabb Settlers epizódot, még egyjátékos üzemmódban sem.
57.
57.
Rage
Nem ezt a szutyok DRM-et kéne csinálni, hanem normálisan kéne összerakni a gamet, és akkor megvennék többen. Lásd: CoD6 (nem, nem vagyok fan).
54.
54.
Adamknight
Amúgy az Assassins Creed DRM-jét sikerült feltörni. fent van a www.pirateclub.hu oldalon egy kipróbált működő verzió. (Már többen leszedték és biztos hogy működik)
53.
53.
mephi
Gondoltam megveszem a játékot eredetiben ha pár hónap múlva lejjebb megy az ára. Nem akarok a törttel kínlódni, és tartom annyira jónak a játékot (a védelemtől eltekintenék), hogy meglegyen eredetiben.



venybaby : Vitatkozhattok a védelem működési elvéről, nem zavar. De könyörgöm ne lődd már le a játék történetét...
51.
51.
Concsy
venybaby:

ám valamit félrenéztél mert nem sok cuccot tölt le a szerverről a game, most tartok kb a 70%-bál és 214kb-t foglal a kulcsokat tartalmazó fájl...

a játék melleseleg nagyon jó, mindenkinek ajánlom

+szerintem a splinter cellt már DRM nélkül fogják kiadni, mert így, hogy a kalózverziók jobban fognak működni, nagy veszteségre számíthatnak... erre pedig lépni kell...
49.
49.
Zakharov
ezt a drm-et nem értem hogy állítja meg a kalózokat egyáltalán ha cska csatlakozik a szerverekre azt csá
48.
48.
Bins
#49: jó a madarat visszavonom... de a többi marad.. még akkor is ha nem ez a vége..
47.
47.
Bins
#40: hát nagyon remélem nem ez a vége te madár, minek kell ilyeneket leírni????? mert te meg rodman6 nem bírtok magatokkal azt ontjátok a hsz-eket egymás után a hülye kulcsokról?? feltörték, a többit is felfogják azt csá, le van zárva a téma.. b+
46.
46.
gyonax
rem settlers-t is előbb-utóbb feltörik..:D
44.
44.
Maxxer
#45: Akkor asszem Finis HIm van :D
41.
41.
Maxxer
"Assassin's Creed 2 Cracked Till Sequence 10"- Mennyi Ilyen Sequence van a játékban?
33.
33.
Maxxer
BioWare-nál, dvd-nek ,kell a meghajtóban lenni csak .. Mass Effect 1-2,nél legalábbis ígyműködik nekem. cracket nemszedek,mer akkor cseszhetem a Cerberusomat:S:D
32.
32.
Bins
#33: nem ugyanaz, sőt legjobb tudomásom szerint közük nincs egymáshoz és a bioware nem csinált ilyen drm-t. nyilván nekik is van valamilyen de azt simán törik.



#32: az első cloneDVD-s verzió 3. hó 2-án került fel a netre így nagyon max másfél hónap volt az ac2, az első része ugyanennyi volt.... a köv drm-s játék ahogy már elöttem mondták, és persze ha foglalkoznak vele akkor nem lesz több egy hétnél.
31.
31.
adikas
Vagyis Ubisoft.

Amúgy az Ubi és a Bioware nem ugyanaz?

Vagy mindkettő hozott ki hasonló védelmet?
29.
29.
adikas
Lehet most még van mit javítani ezen a védelmen,de Assassin's -ból kiindulva sajnos Bioware részről lehet véget ér a kalózkodás.
28.
28.
Maxxer
#29: Remélem ,sikerül nekik felemelkedni ,ebből a szar helyzetükből. Jónak ígérkezik , Tdu 1 is ,tetszett. :)
27.
27.
ATi0021
#28: Hát igen, csak aztán bukta lett. Ezért jön most TDU2. :)
21.
21.
Mythic
#19: Megveszik? Ilyen hírek mellett? Pénzt adj ki azért, h imádkozhass minden indítás előtt? Én azért vásárolok játékot, hogy a frissítéseknél és indításnál minden kellemetlenség nélkül egyre induljon. Másrészt megtisztelem a készítőket, hogy egy jó játékkal leptek meg baráti áron. Ha egy játék ára nem megy le egy általam elfogadható szintre, akkor sohasem veszem meg! Ha egy játék folyamatosan szivat minden indításnál, hát biztosan nem veszem meg! Elég nagy a kínálat, ha az Ubinak ez a NAGY terve a legális játékosokért, akkor én többet Ubi játékkal nem játszom! Megveszem más fejlesztők játékát, akik nem szivatják agyon a népet! Minőséggel és jó árral próbáljanak megnyerni és meg is fognak! Bizonyíték erre a polcomon sorakozó eredeti játékok! Ja és még annyi, h azért van gamer laptop-om, h sok utazás közben is lefoglaljam magam. Vonaton, buszon, repülőn ritkán van wifi, szóval ne mondja nekem senki, hogy ma már internet elérés mindenhol van!
21.
21.
Davidhux
Az ilyeneket nemtudom sjanálni. Mért kell bekeverni? Megérdemelte Ubisoft is meg a sok hülye aki megveszi a bizonytalan gamékat
18.
18.
Maxxer
#18: Feltörték volna aztmár, elöbb,csak azon múlt az Atari fenntmaradása, így megkímélték..fél évre kb.
14.
14.
Bins
#15: ahhoz elég hogy kinevessem az uborkát:) am nem játszok vele, mert nem vagyok hozzáértő, meg nem akarok vele szarakodni inkább mással játszok.. de a hírhez azért hozzákapcsolható h ennél a játéknál ugyan még nem, de ennek a védelemnek is annyi:) az egészből ezt akartam kihozni nem azt hogy héj menjetek tölteni mer féig műkszik az ac2, hanem h viszlát ubis drm:) érted..
12.
12.
Bins
#13: édeskevés mihez? aki megtudja csinálni ami a mostani állás szerint van az már leszedte és játszik, aki meg nem, tud várni +- egy hetet.. lényeg hogy ennyi volt a drm. ncore-on is amúgy reggel néztem azóta kettő új link érkezett frissítésekről.
10.
10.
Bins
#9: az orignal letölti igen és gondolom ezek miatt kell a folyamatos frissítés ennek az új törésnek, mivel egyelőre ha jól tudom a 10 sequence-ig lehet vele vinni a játékot. mellesleg nem razor nem is skidrow-os törés nem tudom hogy kik csinálták... de sajna ncore-os linket meg nem tudok adni.. sry:/ és te is láttad, egy szóval nem mondtam h van 100%os törés, azt mondtam hogy lesz, és nem is sokára, mert ha az összes value frissítés meglesz akkor nyílván egybe pakolják és lesz belőle one click crack. ezzel az ubinál ezekszerint azt érték el h az első pár új drm-s játék feltörése hosszabb idő lesz, utána jöhetnek megint az új védelmekkel mert pikkpakk feltörik ezt is..
9.
9.
ATi0021
Remélem az Ubi hamarosan belátja, hogy a DRM rendszere megbukott. Nézegettem neten és valóban találni szerver emut, ami lassan de biztosan halad a 100%-os törés szint felé.



Bár az el kell ismerni már rég láttam ilyen jó másolásvédelmet, amire ilyen nehezen készül a megoldás.
6.
6.
Bins
#6: drm hack LOL:D AC2-höz tényleg van működő cucc csak nem cracknek meg hacknek hívják hanem szerver emulátornak... és már olyan folyamatosan jönnek az új frissítések h sztem 2 nap azt 100%os lesz..akkor majd lesz one click crack azt páfó drm, welcome ac2, és the settlers 7 warez verzsön...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...