Kiszivárgott a Gears of War 3 bejelentés, részletek

  • Írta: InGen
  • 2010. április 9.
  • Hír
Link másolása
Valószínűleg valami hiba csúszott az Epic, vagy a Microsoft gépezetébe, az első Gears 3 részletek ugyanis még CliffyB bejelentése előtt kiszivárogtak.
Valószínűleg valami hiba csúszott az Epic, vagy a Microsoft gépezetébe, ugyanis az Xbox Live-ra felkerült sztori szerint már bejelentették a Gears of War 3-at. Valószínűleg a felelős egyén lemaradt arról, hogy Cliff Bleszinski szereplését Jimmy Fallon showműsorában eltolták tegnap estéről hétfőre.


Közben pedig állítólag a külföldi EDGE magazin megszerezte az első infókat. Eszerint az új Gears a nyári évszakban fog játszódni, s számos új környezetben vehetjük fel a harcot a locustokkal: küzdhetünk a víz alatt, illetve dzsungelszerű területeken is. Hőseink vezethetnek hatalmas mech-eket, amik bekerülnek a többjátékos üzemmódba is. Várható megjelenés jövő áprilisban.
40.
40.
killi
...és megvettétek? Mint minden rendes ember? :)
39.
39.
zsolti112818
nagy szám, én is kijátszottam eddig mind a kettőt

:D
38.
38.
givi6
jövő április? víz alatt? azért erre pont senki sem számított, persze erről már máshol is leht olvasni!! én azt olvastam, hogy lesznek olyan sáskák(locust), amik elbújnak a fedezékek mögé, és nem látod őket, persze erre külön fegyver is lesz, amivel ezt ki lehet deríteni!! remélem ez nem olyan lesz mint a 2, azt mondták, hogy a box határait fogja nyomni, de nem tudta!! erről is ezt állították! de nem tudom mennyi igaz, de az első rész is jó volt, a 2 is (kicsit jobb) aztán a Három! ez már egy trilógia, akkor be irhatjék a nevemet azok közzé, akik ki fogják játszani a trilógiát! :) (már mindet kijátszottam?1,2)

.......
37.
37.
killi
34# "Pc mamár nem a játékokra van kihegyezve"



Ezzel nem értek egyet. Csak annyira nincs játékokra kiélezve a PC, amennyire több funkciós...

Nézz meg egy hárdvergyártó oldalát, mit látsz? Legyen az alaplap, VGA, RAM, proci, azzzzonnal a nyitólapon találod azt hogy ilyen-olyan GAMER EDITION, (alaplap),ha megnyitod az nVidia oldalát, azonnal egy baszomnagy gama reklámba botlasz, az Atit meg kifejezetten erre gyártják, (merthogy biztos nem grafikusok használják) :D...

Szóval, sajnos nem állja meg a helyét a mondókád.

Az meg teljesen biztos, hogy egy játék miatt nem veszek semilyen készüléket 60~70~80 ezer forintért...hgogy aztán vehessem hozzá a játékokat 14-16 ezer forintig...nem őrültem meg :D

most én itt nem vitázni akarok, csak mivel én játékon kívül másra is használom a gépet ezért nekem jobban megéri mint az ikszboksz...ennyi.



#35 Jaja én is ideg lettem, mikor kiderült hogy "nem van" :) PC-re :(

Ez szemétség, úgy a kispöcs torrentezőktől, úgy az Epic-től, mert elhúzták a mézesmadzagot az első résszel és most meg meg akarják vetetni velem az ikszbokszot, hogy játszhassak a másodikkal...hát meg kell mondjam, eeeez nagyon piti...
36.
36.
Horvi14
de azér se veszek boxot főleg h PS3as vok...
35.
35.
Horvi14
33: nekemis vazz Epic a kedvenc fejlesztőm (UT a kedvenc játékom) a Gears of War meg egyszerűen akkora kill játék, megvan PC-re és majdnem kiugrottam az ablakon mer nem jelent meg PC a 2, de ha a 3se fog télleg kiugrok!
34.
34.
peti-real
Nemár gyerekek...ez már lerágott csont. Pc mamár nem a játékokra van kihegyezve...A másik meg hogy akiknek xboxuk van azok nem töltik le torrenten a játékot és játszanak ugyan úgy vele? Ha annyira hihetetlenül jó ez a játék vegyél egy boxot, ha neked az a pár ezer nem olyan sok...de nekem meg a társaság nagy részének az a pár ezer ami itt tízezer feletti összeg elég sok..ennyit erről
33.
33.
killi
#21: " A PC-seket azért nem sajnálom,mert maguk alatt vágják a fát.Magyarán mondva oda sz*rnak ahol esznek.

Mindenhol csak az Online cheat,a torrent letöltés és a:

"én nem fogom megvenni,majd letöltöm" stuffok."



Az a baj, hogy TÖKÉLETESEN IGAZAD VAN!!!

Bár én is PC-s vagyok, de mindig is utáltam ezeket a torrentező kis buzi pöcsöket...akik narköra tudnak költeni, de nég a kedvenc játékukra is sajnálják azt a pár ezret...és most mi van az ilyen szar alakok miatt maradok le a világ egyik legjobb játékának(ráadásul a kedvencem) a 2. és 3. részéről...kapják be... de a microsoft is kapja be ha nem lesz PC-re... mert nyugodtak lehetünk, belekalkulálják az árba a seggfej torrentezők által okozott kárt!!!
32.
32.
HorvathD
Sokat kell várni,de így legalább nem válik a játék sablonossá :)
31.
31.
Mathia$
#26: hiába durván fogalmazott igaza van. nem a pc-sek ellen beszélt, hanem azok ellen akik letöltik :)



#7: még 1 game amit kinyomunk coopba brother! :D



gears!gears!gears! csak az kár hogy még 1 évet kell várni :( bárcsak kijönne október-november fele.
30.
30.
gynorbi
húú király, már várom:D
29.
29.
Bins
#18: Heavy Rain helyett lesz nekünk Alan Wake:P az is odawág majd:D GoW3 helyett meg Gow3 xD odavissza vagdosnak ezek csak az idő tér el.
28.
28.
Paulie-Mafia2.hu
Hú, ez csúnya bukta, a felelősök már biztos az állás hirdetéseket böngészik :)
27.
27.
dzsiádzsó
#25:

Ohh tényleg :D:D, akkor nem :(:(:(

Reméljük ez a plusz egy év majd a végtermék terjedelmén, és tartalmán is látszani fog!.

Sok lesz igy ez az év :/ miért kell ilyen korán benyomni?
26.
26.
K2 The Highest
21: Mennyi baromságot összehordasz testvér...
25.
25.
K.G.
#24: Kár, hogy ott áll a képen, hogy 2011 április
24.
24.
dzsiádzsó
Áhh még a végén bejön amit mondtam és marad a 2 éves fejlesztési ciklus, és még idén jön, mert kb fél évvel előre szokták beharangozni az Epicnél a GoW-okat :)
22.
22.
roli33
A Gears of War 2-t kellett telepíteni?
21.
21.
HorvathD
#19: Hát szerintem a wowot nem sokan sajnálják,mert aki Konzolozik azt nem érdekli a WoW.

A PC-seket azért nem sajnálom,mert maguk alatt vágják a fát.Magyarán mondva oda sz*rnak ahol esznek.

Mindenhol csak az Online cheat,a torrent letöltés és a:

"én nem fogom megvenni,majd letöltöm" stuffok.

És szerintem egyik játék kiadó se fog kiadni egy játékot külön platformra,hogy a PC játékosok 60-70% letöltse azt INGYEN.
19.
19.
izomkukac
#12: és a PC-seket ki sajnálja?:P mondjuk nekünk itt van WoW ami szerintem elég jó (de nehogy most elkezdjétek szidni)
18.
18.
cross56
#12: Hát, kikell, hogy ábrándítsalak, de nem fog megjelenni PS3-ra. Ezt már az Epic is megmondta pár hónapja. a Heavy Rain, az igen odavágott a boxosoknak, de én a god of war 3-at nem sajnálom.
17.
17.
Horvi14
ÁÁÁÁÁ ha ez lesz PS3ra is akkor vallást váltok :DDDDDDD
16.
16.
K.G.
#12: GoW 3-at? Nehogymá. Tudod, hogy ki a kiadó? A Microsoft. Ebből leesik?
15.
15.
ChainGun112
"Valószínűleg valami hiba csúszott az Epic, vagy a Microsoft gépezetébe, ugyanis az Xbox Live-ra felkerült sztori szerint már bejelentették a Gears of War 3-at." ez már EPIC FAIL :D:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...