Kojima már a következő projektjén agyal

  • Írta: fojesz
  • 2010. április 12.
  • Érdekesség
Link másolása
Ugyan a MGS: Peace Walker hamarosan megjelenik, Hideo Kojima nem a pihenésen, hanem a következő projektjén gondolkodik - talán az új Zone of the Enders lesz az?
Ugyan a Metal Gear Solid: Peace Walker hamarosan megjelenik, Hideo Kojima nem a pihenésen, hanem a következő projektjén gondolkodik - talán az új Zone of the Enders lesz az?Egyelőre csak találgatni lehet, hogy milyen cím fejlesztésébe vág majd bele a mester, ugyanis ő maga sem árult el túl sokat ezzel kapcsolatban. A Twitteren is mindössze annyit kotyogott ki, hogy a fejében már kezd összeállni a következő remekmű: a cím, a sztori, a karakterek, a felépítés, az elrendezés, a mechák (erre érdemes külön odafigyelni), a szereposztás, a külcsín, a hangok, a kezdés, a befejezés és a fontosabb dramaturgiai fordulatok már megvannak állítólag - sőt, valószínűleg Kojima a fejében már játszik is a játékkal. Mi nagyon kíváncsiak vagyunk, persze egyelőre illene megvárni a Peace Walker júniusi megjelenését - majd azután lehet türelmetlenkedni.
13.
13.
Ca$h
#12: Ülj le egyes kisfiam!
11.
11.
Batri
#10: kb mint a Gundam, bár nemtom mennyit mond neked ez a név. Itt egy gameplay: http://www.youtube.com/watch?v=eOggMWH1_kU&feature=related
10.
10.
pepsus
ez a zote mien jatek? lemaradtam rola :)
9.
9.
Batri
Hát ha mecha, akkor nagy eséllyel ZotE, ami nem is baj, sőt! Csak könyörgöm ne PSP-re adja ki, bármi is lesz...
8.
8.
Kocsis92
azért megnéznék egy Kojima féle mechwarriort:D
7.
7.
Mathia$
akkor legyünk optimisták! a risingot eltolják egy évvel és kojima lesz a director a fejlesztésnél :)Remélem valami mgs szerű cucc jár a fejében.
6.
6.
Ca$h
#4: Ha nem hallunk felőle annak oka van és nem kell feltétlenül rosszra gondolni! ;)
5.
5.
pepsus
4.
4.
Ca$h
#3: Véletlenek nincsenek! :)
3.
3.
pepsus
rising körul csend van elegge :(
2.
2.
Ca$h
1.
1.
Gaber1980
ha kojima belevag akkor az tuti siker lesz. eddig sem okozot csalodast
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...