Zone of the Enders 3

Folytatódhat a Zone of the Enders? Ki tudja...
Típus: Akció

Egy darabig nem lesz új Zone of the Enders

Pedig annyira közel volt. Bár Kojima tavaly hivatalosan is bejelentette, hogy folytatja a Zone of the Enders-sorozatot, most mégis úgy döntött, egyelőre fiókba teszi az új rész ötletét.

Az első életjelek az új Zone of the Enders-ről

Nem ül a babérjain Hideo Kojima és csapata: Japánban október végén jelenik meg a Zone of the Enders HD Collection, de már javában készül a frencsájz következő része a brutális Fox Engine-nel. Előbbiből pár screenshotra, utóbbiból pár artworkre tettük rá a mancsunkat.

Kojima akkor hagyja abba, ha elégedett lesz

Hideo Kojima úgy van a munkásságával, mint a nők a testükkel: sosem lesz teljesen elégedett. A mester a Gameindustry.biznek nyilatkozva elárulta, hogy ellenkező esetben abbahagyná a játékfejlesztést, de a jelenlegi technológiák még mindig egyre többet kívánnak meg tőle.

Kojima nagyon szeretne Zone of the Enders 3-at

Egyre többet kérdezik Kojimát a Zone of the Enders folytatásáról, ő pedig láthatóan egyre jobban szeretné elkészíteni a játékot. De még nincs rá ideje.

E3 2010: Kojima Productions teaseroldal

A Kojima Productions új teaseroldalt lőtt fel, melyben visszaszámolnak az E3-ig, s addig is egy videomozaikot mutatnak. Indulhat a találgatás...

Kojima kiszervezheti a Zone of the Enders 3-at

Habár a Kojima Productions most a Metal Gear Solid: Peace Walkertől hangos, azért időről-időre előkerül a Zone of the Enders téma is.

Kojima már a következő projektjén agyal

Ugyan a MGS: Peace Walker hamarosan megjelenik, Hideo Kojima nem a pihenésen, hanem a következő projektjén gondolkodik - talán az új Zone of the Enders lesz az?

Kojima folytatná a Zone of the Enders sorozatot

Hideo Kojima több címet is szeretne még készíteni, de egyik legfontosabbnak tartja a Zone of the Enders folytatását a jelenlegi generációra.