Gears 3 hivatalos bejelentés, trailer, CliffyB interjú

  • Írta: InGen
  • 2010. április 13.
  • Hír
Link másolása
Végre sok került Cliff Blesziniski szereplésére Jimmy Fallon műsorában, s ahogy az interjúban is hallhattuk, felfedték a világ legrosszabbul őrzött titkát.
Végre sok került Cliff Blesziniski szereplésére Jimmy Fallon műsorában, s ahogy az interjúban is hallhattuk, felfedték a világ legrosszabbul őrzött titkát. A legendás játékdesigner és az Epic következő játéka a Gears of War 3, amiből megkaptuk az első hangulatkeltő előzetest is, mely az Ashes to Ashes néven fut, és már tizenötödszörre nézem meg, de még mindig kiráz tőle a hideg.


Amint az a videón is látszik, végre sikerült megoldaniuk, hogy az Unreal Engine jól kezelje a szőrös felületeket, így főhőseink szép nagy szakállat növesztetettek. Látható egy új fegyver, a duplacsövű shotgun, valamint a sorozat történetében először szerepet kapnak a női katonák is. Habár hőseink részben még mindig a locust horda ellen küzdenek, egy új fenyegetés ütötte fel a fejét: hatalmas, csápos mutáns szörnyek, akik képesek változni, miközben harcolsz velük. Akit érdekel Cliff Bleszinski szereplése a Jimmy Fallon show-ban, megtekintheti az NBC oldalán. Megjelenés 2011. április. 5-én Észak-Amerikában, 7-én Japánban és 8-án Európában, csak Xbox360-ra.
66.
66.
Mortician
#62: Ezt nevezik exkluzivitásnak. Az első kiadása PC-re gyakorlatilag csak üzleti fogás volt semmi több. Hidd el sokan vettek Xbox-ot a folytatás miatt.
65.
65.
Lada 1200
#64: jaj d kár már játszanék vele :D :D a videó az jó :D
64.
64.
Giga0509
63.
63.
Lada 1200
amúgy meg mikor fog kijönni a gama??
62.
62.
killi
Biztos nem úgy fogy az ikszboksz ahogy szeretnék...
61.
61.
killi
Tényleg nem tudom, miért fájna nekik PC-re kiadni? :(
60.
60.
dzsiádzsó
#60: Igen igen azt ki is hagytam pedig akartam mondani milyen módon halványodott el :D
59.
59.
ZeWa
59# főleg h utána csak a The End marad ott.
58.
58.
dzsiádzsó
#58:

Hát a brothers to the end :D kiírás mindent elárul a játékról, happy end-et itt senki ne keressen :)



Persze a sok jó, és spekulatív tipp mellett ne felejtsük nézi a forumokat (ha nem is ezt) az Epic, és ha nagyot akar dobni úgy is olyan csavar lesz a storyba ami nem kikövetkeztethető, vagy reálisnak tünő mostani ismereteink szerint.



Kicsit fájó ha ezzel a résszel véget ér a saga :(
57.
57.
demon68
szerintem Anya hal meg, nem jellemzője a játéknak a happy end, így egyedül maradna a Dom is meg a Marcus is. és szerintem is szövetség lesz a Locust-al a mutánsok ellen.
55.
55.
Thalim
Igen , és Marcusék pont emiatt öntöték öket nyakon hogy lenyugodjanak kissé ,lehet hogy tévedek de a nöi kari mintha Ánya lett volna .Ha meghal valaki az szerintem is Dom lehet majd .Marcus és Ánya ..hát nem tartom lehetetlennek ök talán tudnának a háború után párként élni .
54.
54.
Mortician
#54: A mutánsokkal csak az a baj, hogy kitúrják a sáskákat az élőhelyükről. Pont ez ment a második rész végén.
53.
53.
Mathia$
#50: hah akkor fail InGen :D

Am szerintem Dom fog meghalni (ha valaki meghal) , úgyis már szakállas lett xd am pont vele voltam a játékban amikor kitoltuk coopba. :(



#52: sáskáknak nem volt nagy vesztség, ott a királynő csak lerak párezer petét amik kikelnek napok alatt, bekenik őket azzal a zöld zselével és el is készültek a mutáns sáskák :D

51.
51.
Mortician
#51: Az érdekes fordulópont lenne ha az emberek és a sáskák békét szövetkeznének. Nem kizárt, de nem látok rá túl sok esélyt. Mindkét oldalt komoly veszteségek érték a háború során.
50.
50.
dzsiádzsó
Végén tuti majd a rovarokkal együtt toljuk a mutánsok ellen :D
49.
49.
hakydakillah
48. pont Ő maga :-)



Én úgy vettem észre, hogy Marcus és Anya között szerelem kezdett kialakulni, de a játékot ismerve, attól tartok, hogy egyikük a 3asban tragikusan meghal :-(
48.
48.
Giga0509
#47: Én inkább a játékot várom :D
47.
47.
Mathia$
#39: miért ki kételkedett benne? :O



Attomjóóó lesz!!!
46.
46.
bzsp
ááááhhh! nagyon jó:D

várjuk a többi trailert is!
45.
45.
Dani999
Nagyon f... jatek nagyon jooo imadommmmmmm alig varom hogy mar jatszhassam a 3-ik reszt csak sajna addig kell varni meg 1 evet

44.
44.
tomi07
Na végre ezt vártam már jön a 3-dik rész.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ de jó lesz!!!!!

Megént akcióban a Delta csapat!!!!!!!!!!!!
43.
43.
pepsus
42: lessz natal tamogatas? en nem hallotam rola . Bar lehet csak elmaradtam a hirolvasassal :)
42.
42.
ChainGun112
#18: hmm ja.:D egyébként én arra vok még kiváncsi h mi lesz a keresztneve. Charlie Carmine ?:D

41.
41.
demon68
lol, honnan kerül elő mindig valami b*szottnagy szörny amit addig sosem láttak?:D egyébként nagyon várom, biztosan jó lesz, kiváncsi vaghyok, Natalt hogy viszik bele.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...