Csak a fanboyoknak készül a Call of Duty

  • Írta: InGen
  • 2010. április 13.
  • Érdekesség
Link másolása
Legalábbis így tartja Stuart Black, a legendás BLACK című játék fejlesztője, aki jelenleg a Bodycount címen futó zúzós lövöldét készíti a Codemaster berkein belül.
Stuart Black, akit természetesen a BLACK című PS2/Xbox FPS játékról ismerünk, s jelenleg az őrületesen jónak tűnő Bodycounton dolgozik, úgy gondolja, hogy a Infinity Ward egyedül a rajongóknak készíti játékait, azoknak akik már egyébként is teljesen rákattantak a sorozatra.


"Mi egy olyan shootert akarunk készíteni, amit mindenki szerethet. Persze azt akarjuk, hogy egyedi is izgalmas legyen, és emellett még széles közönségnek is tetsszen." -nyilatkozta Stuart Black a Bodycount kapcsán. "A saját utunkat járjuk. Megvannak a saját értékeink és gondolataink azzal kapcsolatban, mit találnak szórakoztatónak a játékosok."

A hatalmas Lady Gaga rajongó Black stílusosan így foglalta össze gondolatait: "Fegyverek, csajok és Gaga, ha egy ilyen shooterben nincs potenciál, akkor nem tudjuk, miben van."
37.
37.
Butch
Nekem van 4 kérdésem:

____________________

Csak a faneknek készítenek játékot? Mi ezzel a baj? Láttátok már a C&C 4-et? Szerintetek megéri változtatni, ha ez lehet a vége?



Úgy értem, ha például a rajongótábor bővítése érdekében valaki olyan újdonságokat csempész a már jól működő receptbe, így eltorzítva az eredeti remekművet, akkor inkább keresztelje át, és akkor az igazi rajongó majd nem fog elégedetlenkedni, az újnak meg bőven bejöhet az új cím. Hogy a megbízható név is a reklám része maradjon, a cím lehetne Call of Duty: NewFanMagnet Edition.
36.
36.
Generon
Persze ha lédigaga lenne a főgonosz és a fináléba mondjuk elöugrana mint a kiberdémon a doom-ba és benézve a szoknyája alá kibukkanna a tangábol a lompos (ami a gyenge pont lenne számára mint a dead space ben a sárga kinövések a leviatánon)lehet élvezném és/vagy meglepne...közbe persze szolna valameik slágere hogy tuti legyen...wáo...ez az ember elborult teljesen..bár már én is

gaga meg a videojátékok...kelleznekünk?
35.
35.
Generon
#34: ez ugye ironikus akart lenni:)
34.
34.
NereusLaceee
hmm ezaz! Gagát minden játékba! Legyen benne szuperszónikus Gaga hangfegyver meg ilyenek! Sőt két headshot között írhassunk saját klippeket az énekesnőnek, egyedi táncmozdulatokkal... ütős lesz! nem vita!
33.
33.
gogolbordello2
#31: Ha kikapcsolható lesz,vagy lesz benne más zene felőlem legyen
32.
32.
Horvi14
hogy jött egyáltatlán ide? XD
31.
31.
X-Master
Én meg tudom érteni a csávót, mert én is bírom Lady Gagát, szerintem igenis egyedi, modern stílusa van. Ha valaki nem szereti, hát ne halgassa.



Egyébként meg a Static-X a kedvenc zenekarom már 7 éve, és leginkább metált hallgatok, de ha valami megfog az egyediségével (ezért lett kedvencem a Static-X is), nem számít milyen stílusban van.

Én ugyanolyan örömmel Simsezek, mint CoD-ozok, ugyanúgy megnézek egy győzike show-t, mint egy mély mondanivalójú, elgondolkodtató filmet, vallásos katolikus vagyok, mégis hallgatok black metalt, és még sorolhatnám az ellentéteket. Attól hogy valaki mondjuk szereti a CoD-ot, szeretheti Gaga zenéjét is. A nagy többségre általában ez nem jellemző, de látjátok, van ellenpélda is.

Engem sosem érdekelt különösebben mások véleménye, ami tetszett nekem azt halgattam, néztem, játszottam, stb.

Szerintem egyáltalán nem kell az ilyet szégyellni.

Emlékszem még milyen meglepő arcot vágott egy osztálytársam a gimi első napján, mikor meglátta a Dragon Ball GT-s tolltartómat (amit még ált. 2. osztályos koromban kaptam ajándékba a legjobb barátomtól), és a belsejében egy Marilyn Manson-os kép volt beleragasztva.(Azóta Static-X-es van benne pár szimbólum társaságában).

Kérdezte is, hogy a kettő hogy fér össze.

Hát így - mondtam-.



Ja, és szerintem majdnem mindent lehet olyan profin csinálni, hogy annak értéke és sikere legyen. Gondoljatok csak a South Parkra. Csak egy kartonból kivágott káromkodós mesének indult, és hová jutott?
29.
29.
pjoco
Lady Gagát utálom nagyon! xD
28.
28.
zgreen
#27 egyetertek :)Lady Kaka lol
27.
27.
gogolbordello2
Ha Lady Gaga megy a játék altt,én nem csak az elenfelemet lövöm le, hanem a Ps-t is a falhoz vágom

Egyépként nem értem hogy mi a f.sz köze van Lady Gagának egy játékhoz, még inkább egy fps-hez.Rakják bele egy party játékba,de neee egy akcióba!!
25.
25.
Raam989
#24: Áhh, én akkoriban ÉVENTE max 2 eredeti lemezt láttam az egész konzolos baráti körömben. Most már majdnem fordított az arány, legalábbis az én társaságomban.
24.
24.
Mathia$
#21: a warez most jobban tombol, nekem elhiheted.
23.
23.
vmiki88
Gaga hogyan jön ide? oO Mindegy.



Hát persze, aki nem hülye az megcéloz egy célcsoportot és annak csinál játékot (és a codnak elég nagy csoportja van)
22.
22.
naruto88
#16: Just die, gonna be okay..., és mehet a hentelés :D
21.
21.
Raam989
#19: És mert tombolt a warez láz akkoriban.
20.
20.
suti100
Pff.... Lady Gaga. Gratulálok Éljen amerikai és a sok hülye amerikai.
19.
19.
Mathia$
#18: nem kell mondanod. 1,3 millió eladott példány azért nyílván kevesebb mint a 18,5 millió nem?

A játék nagyjából a maga idejében jobb lett mint a cod, de még fel sem ért hozzá szinte. Miért is? Mert kicsit rétegjáték és nem volt jól reklámozva sem.
18.
18.
ZeWa
17#: nem mondanám, hogy a B.L.A.C.K. ne lett volna sikeres.
17.
17.
Mathia$
Ez a fickó egyre több hülyeséget mond és írtó szarnak hangzik a játéka. Agyátültetésen esett át? Ha a black-et vették volna ennyien nem ezt mondaná és az is kb 4-5 részes lenne mostmár.



#14: osztom
16.
16.
Kocsis92
azért egy just dance-re eltudok képzelni egy élvezetes pisztolyharcot:D:D érdekes lenne, de nemmondom rosszank:D
15.
15.
dzsiádzsó
Szerintem a sima CoD-ok elég régóta fanboys only :D szóval osztom, de szeretnének ők annyi fanboyt akiknek torkán elég sok mindent le lehet tolni, nem kevés pénzért ;)
13.
13.
mnmn1
#12: ugy nem lett volna ilyen "menő" XD
12.
12.
izomkukac
ez mind belefért volna 1 kommentbe
11.
11.
CJgabor
#8: na ja. és a cod jól megél csak a 'fanboyokból', nemde? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...