Készül a Commandos negyedik része?

  • Írta: fojesz
  • 2010. április 13.
  • Pletyka
Link másolása
Újabb pletykák röppentek fel, miszerint úton van a Commandos 4. A második világháborús stratégiára ráférne a ráncfelvarrás, de egyelőre semmi sem biztos!
Újabb pletykák röppentek fel, miszerint úton van a Commandos negyedik része. A második világháborús stratégiára ráférne a ráncfelvarrás, de egyelőre semmi sem biztos!



A Commandos első két része baromi jó volt, a harmadik már kevésbé, a Strike Force-ot pedig jobb elfelejteni. Ha minden igaz, az a játék valószínűleg nem a sorozat tényleges negyedik része volt, ugyanis nem volt a címe mögött nagy négyes szám és ráadásul csak nyomokban tartalmazott Commandost.

Azóta várunk már egy igazi folytatásra annak ellenére, hogy a sorozat érezhetően elfáradt. A minap újabb pletykák röppentek fel, amelyek reménykedésre adhatnak okot. Marcos Domenech, volt Pyro-munkatárs LinkedIn-profilja szerint 2008. és 2009. júliusai között egy C4 munkacímű projekten dolgozott, ami reményeink szerint a Commandos negyedik részét jelenheti. Ha ez nem elég, mindjárt hivatkozunk José Ramón Díaz Martín életrajzára, ahol azt olvashatjuk, hogy ő 2006. júliusa óta (tehát a Strike Force megjelenése után) több cím fejlesztésében is részt vett: ott volt ugye a borzasztó Planet 51, illetve a még készülőfélben lévő Cops, Gifted és Commandos 4 is. Nahát, nahát.
2.
2.
Tyrael
a 2. része mai napig a kedvenc játékom:). ha ismét felülnézetes stratégiai játékot hoznak össze, szerintem az garantáltan jó lesz.
1.
1.
dzsiádzsó
1. rész verhetetlen volt, főleg maga korában, viszont kizárt hogy bármi jó kijönne ebből, eddig se sikerült méltó folytatást produkálni...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...