Commandos 3: Destination Berlin

A nagy sikerű Commandos-széria utolsó stratégiai része: a Strike Force már FPS-ként jelent meg.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten hivatalosan zárjuk a nyarat, és ha az őszünk annyira sűrű lesz, mint a következő néhány nap, akkor bizony nagyon szép idők várnak ránk!

Ezeket a címeket hozza a Game Pass augusztus második felére

Izgalmas összeállítással készült a Microsoft augusztus második felére. A PC-n, Xbox-konzolon vagy a felhőben játszó Game Pass-előfizetők nyolc újabb játéknak örülhetnek.

HD Remastert kap a Commandos 3 is

A Commandos-sorozat újabb epizódja lép a megújulás útjára. A 2003-ban megjelent Commandos 3: Destination Berlin megszépül vizuálisan, és kap néhány hasznos funkciót is.

Next-gen játékként tér vissza a Commandos

Az 1998-ban útjának indított, majd közel egy évtizeden át a taktikai játékok fejlődését meghatározó franchise a hamarosan érkező remasterr mellett teljes értékű folytatással tér vissza a következő generációban.

A Kalypsóhoz kerültek a Commandos-jogok

A Kalypso Media Group tájékoztatása szerint sikeresen megszerezték a Commandos-frencsájz jogait, így a jövőben visszatérhetnek a régebbi epizódok felújított kiadásai, illetve maga a sorozat is folytatódhat majd.

Készül a Commandos negyedik része?

Újabb pletykák röppentek fel, miszerint úton van a Commandos 4. A második világháborús stratégiára ráférne a ráncfelvarrás, de egyelőre semmi sem biztos!

Mégsem készül új Commandos-játék

Mi is beleéltük magunkat, de úgy látszik, feleslegesen. A Pyro Studios cáfolta az új Commandos-játék készültét, a korábbi hírek hamisak voltak.

Úton a következő Commandos

A spanyol Pyro Studios munkatársai kikotyogták, hogy hamarosan megkezdődnek az ötödik Commandos-játék munkálatai - alig várjuk!

Már a Steam-ről is elérhetőek az Eidos játékai

Az Eidos és a Valve ma bejelentette, hogy előbbi kiadó több játéka is elérhetővé vált az utóbbi cég által fejlesztett Steam-en akciós áron.