Folytatódik az Infinity Ward kivándorlása

  • Írta: InGen
  • 2010. április 15.
  • Érdekesség
Link másolása
Újabb fejlesztők hagyják el a süllyedő hajót, amivel így összesen már legalább tizenhárom kulcsember lépett le a csapatból március első hete óta.
Most olyan régi Infinity Ward tagok hagyták ott a céget, mint Mark Grigsby és Paul Messerly. Előbbi úriember a vezető animátor, míg utóbbi a vezető karakter-animátor pozíciót töltötte be a cégnél.


Mark Grigsby 2005. óta dolgozik az IW-nél, míg Paul Messerly az alapítás óta ott volt, előtte pedig a Medal of Honor játékokat fejlesztő 2015-nél húzta az igát. Ezzel összesen tizenhárom emberről tudunk, akik március óta kiléptek a csapatból, s biztos számos olyan alkalmazott is felmondott, akikről eddig nem számoltak be a hírek. Belsős információk alapján a vezetőség és a legnagyobb kulcsemberek kilépése után soha nem látott módon alacsony a morál az Infinity Wardnál, így további kivándorlások várhatóak.
35.
35.
Davidhux
észrevennnéd magad a 6 os commentjeiddel bazdmeg? Írd le egybe amit akarsz ne 100 részletbe ezis életkorodat mutatja. azt fujod amit mástól hallasz.
34.
34.
CJgabor
#32: Davidhux osztja az észt, hogy fúdesz*r, az AC2-t is oltotta... ne csak az uccsó 5 - 6 kommentet olvasd ami a szemed elé tárul :DD
33.
33.
CJgabor
#32: én vagyok az apád.
32.
32.
Maxxer
#31: álljál már le .Mit osztod másoknak? kivagyte?
31.
31.
CJgabor
#8: kis f*kalap. mit ártott neked az iw? hány éves vagy te pöcs? vagy baj, hogy a BC2-t kevesebben vették mint az MW2-t? ekkora retardált barmot, mint te!

#9 na ja xD

#30 leszámítva a sok noobot, g18 akimbot és a laggot, igen az. De tényleg az.
30.
30.
Horvi14
hát... az MW2 akkor is jó játék :D
29.
29.
CJgabor
#6: az aktivízilót én is teljesen utálom. kötélre velük...
27.
27.
CJgabor
#19: szerintem is így lesz. egyet értünk :D végül is én is erre akartam utalni az előző kommentemben. remélem Osama Bin Laden repülőgépet vezettet az activiziló 'főhadiszállásába' xD. -egyébként Bin Laden előbb érdemli meg h nagy betűvel írjam a nevét mint az activíziló-
27.
27.
CJgabor
#1: az IW megérdemelné? miért is barátom? kidet ölték meg, hogy enniyre utálod őket?
26.
26.
CJgabor
Grigsby? LOOOOOOL

A BÜDÖS *** A***ÁT AZ ACTIVISIONNEK! REMÉLEM KIRÚGJÁK AZ ÖSSZES IW TAGOT, ÉS AKKOR MÁR SZERZŐDÉSEK NÉLKÜL ALAPÍTHATNAK UJRA CÉGET!!! HAHAHAHAHHAHAHAHA
25.
25.
Davidhux
Az a köcsög meg bekaphatja a f**mat aki elüldözte az embereket IW től. De tudjátokmit? JÓLTETTE LEGALÁBB LESZ EGY NOMRÁLIS CÉG avagy Respawn E.
24.
24.
Mathia$
#9: Ámen

#14: nem kell elköszönni tőlük, mw3ban találkozol velük.

#16: de lesz csak nem ők csinálják hanem a treyarch felel a világháborús és a sledgehammer games a modern kori részekért.



#19: első ember aki átlátja az egészet :)
23.
23.
tjames
Mint patkányok a süllyedő hajóról.... ez jutott eszembe.
22.
22.
HorvathD
#17: Ja nekem ez az angolos "i" mindig valahogy kimarad.Egyedül ezt utáltam az MW sorozatba...hogy túl sok a brit,a hülye angolos akcentusukkal :)
21.
21.
Mathia$
#20: nyugi nem vesznek el, csak respawnolnak az EA közelében :D
20.
20.
Slik
19.
19.
Nesquik
Miért aggódtok emberek?:D Nem is értem. Nem lesz több CoD vagyis olyan színvonalú mint amilyen a sorozat biztos nem. De a CoD ATYJAI akik igazán naggyá tették ezt a nevet már csak heccből is kifognak dobni egy olyan gammát hogy azt sem tudjuk melyik nemhez tartozunk ezt így bejelentés meg minden előre jelzés nélkül mondom. Mert ez most csak arra volt jó hogy "Meghúzták az oroszlán bajszát!":) Itt most a Respawn olyat fog alkotni hogy az Activision is csak lesni fog. Szóval... Kapunk egy "Respawn CoD-ot" :)
18.
18.
adriano28
ezután az lenne a legszarabb ha a ubisoft és bezárna és nem adná ki az uj pop-ot :D

:S:S
17.
17.
Tomie7
#14: Te se CoDoztál sokat mi, Price:DD

Ez így marha rossz lesz, hogyha az IW küszködni fog...:/
16.
16.
triplet
Nem lesz több COD?! HEHEHEHEHEHHEHE:DDDDD
14.
14.
HorvathD
lesznek MW-hez hasonló játékok a Respawn miatt,de az MW2-höz több DLC nem lesz.

Továbbá el lehet köszönni Soap és Pryce-tól.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...