Regény készül a Dead Space előzményei alapján

  • Írta: fojesz
  • 2010. április 15.
  • Bejelentés
Link másolása
A BioShock- és Halo-könyveket is jegyző Tor Books kiadásában fog megjelenni B.K. Evenson legújabb regénye, amely a Dead Space előzményeit fogja feldolgozni.
A BioShock- és Halo-könyveket is jegyző Tor Books kiadásában fog megjelenni B.K. Evenson legújabb regénye, amely a Dead Space előzményeit fogja feldolgozni.



A Martyr alcímet viselő könyvben Michael Altman geofizikus kapja majd a főszerepet, aki egy titokzatos jel utáni kutatás közben bukkan egy még titokzatosabb földönkívüli relikviára. A történet a játék előzményeire, az unitológus egyházra, illetve annak a Dead Space univerzumában betöltött szerepére fog koncentrálni.

B.K. Evenson elismert névnek számít a műfajban, legutóbb a Last Days című művét választották meg 2009 legjobb horrorregényének Amerikában. A kiadásért ráadásul a Halo- és BioShock-könyvekről ismert Tor Games felel, ami szintén jó előjelnek tekinthető. A megjelenés a Dead Space 2 boltokba kerülésével párhuzamosan várható, 2011 elején - remélhetőleg ide is eljut majd néhány példány belőle.
11.
11.
Ca$h
#6: Az Anime közvetlenül a játék előtt játszódik pár nappal... ez a könyv meg jóval minden előtt az alapokkal kezdi, mint ahogyan az a hírből is kiderült! ;)
10.
10.
Mortician
#9: A Warhammer könyvek is megjelentek magyarul.
9.
9.
Scoo
Az ilyen könyvek nálunk szinte sose jelennek meg magyarul pedig én is kíváncsi lennék rájuk. Egyedül a Starcraft, Warcraft regények azok amik itthon megjelentek. Más most nem ugrik be.
8.
8.
Kyuubi
Remélem le lesz fordítva magyarra.
7.
7.
Mortician
Ha nem lesz fordítás akkor is must have az anyag. Várom szeretettel.
6.
6.
drakecsaj
De az előzményből már készült rajzfilm is, az nekem tetszett, nagyon hangulatos volt =)

Nem értem hogy akkor miért lesz belőle könyv, de nem baj várom azért, aztán azt is elolvasom (persze ha lesz magyarul, normális fordításban)
5.
5.
alex512
Azért nem kell teljesen lemondani róla, vannak kiadók akik próbálkoznak hasonló kiadványokkal...Vagy lehet h a Microsoft vagy az EA egy kis zsebpénz reményében itt is kiadatja, ha elég jók a játékok eladásai.
4.
4.
Motig
csak az a baj ezekel ,hogy vanjni kevés esélye van anak ,hogy magyar nyelven(és jó forditásban) jelenik meg...
2.
2.
megalonagyix
Nem is tudtam hogy van Bioshockból könyv. :) Engem is érdekelne.
1.
1.
tjames
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...