Új Star Foxot készítene a Bayonetta atyja

  • Írta: fojesz
  • 2010. április 19.
  • Érdekesség
Link másolása
A Bayonetta és az Okami atyja, Hideki Kamiya saját bevallása szerint szívesen elvállalná egy új Star Fox játék elkészítését - már ha a Nintendo is úgy akarja persze.
A Bayonetta és az Okami atyja, Hideki Kamiya saját bevallása szerint szívesen elvállalná egy új Star Fox játék elkészítését - már ha a Nintendo is úgy akarja persze.



"Azt akarom, hogy a Nintendo emberei jöjjenek ide, a Platinumhoz, szögezzenek ránk fegyvert és mondják azt: ti fogjátok megcsinálni az új Star Foxot" - olvashattuk Kamiya Twitter-csatornáján az ominózus mondatot, miután Shigeru Miyamoto is éppen nemrég áradozott arról, hogy mennyire jó lenne feltámasztani a klasszikus sorozatot. A Bayonetta és az Okami atyja saját bevallása szerint imádja a szériát, kedvence a Star Fox 64, elsősorban a forgatókönyve és parázs csatajelenetei miatt.
11.
11.
pepsus
exinor: oke elnezest a tragar kifejeyesemert :D
10.
10.
lesi20
8.
8.
Exinor
#6: Semmi gond nincs a véleménynyilvánítással, csak annak is megvan a maga módja. Én pl a Killzone 2-től nem voltam elragadtatva, az első pálya után letettem (aki nem hiszi nézze meg a trófeáimat...), de ettől még nem azt mondom, hogy a Killzone egy foshányadék, hanem azt, hogy nagyon nem az én műfajom.



Délután keresnem kell egy n64 emut.
8.
8.
@darkking@
Ez a játék régen mekkora volt istenem ez az egyik szekrényen még mindig ott csücsül nekem!Hatalmas játék volt és nagyon élvezhető nem lehetett lekattanni róla!Ha olyan gyönyörűen megcsinálják, mint a bayonettát és persze megmarad a játékélmény akkor ez kötelező darab!
7.
7.
pepsus
ja hogy azert vmi ertelmeset is hozza szoljak a dologhoz en is a kezemet adtam volna anno hogy ps1 helyett n64-em legyen starfox miatt :) (meg mario :D )
6.
6.
pepsus
2:na ez a beszolas se volt okosabb az enyemnel

amugy nem azt akartam mondani ezzel hogy a bayonetta a szar hanem nekem nem jött be. csak rosszul fogalmaztam. sry. nem akartam offensiv lenni a rajongoival szembe. 3: azert nem vagyok ertelmes mert leszolok egy jatekot ami nem tetszik ? azthittem ki szabad itt nyilvanitani a velemenyem de ezek szerint nem :)
5.
5.
Horvi14
4.
4.
Exinor
#1: A Bayonetta-t nevezik úgy, hogy rétegjáték, amit nem a nagyközönségnek készítenek... aki ez a réteg közé tartozik azok teljes mértékben meg voltak vele elégedve (azért nem, mert ps3-am van és 1-2 helyen zavaró volt az fps csökkenés, a töltés egyáltalán nem), a maga nemében egy nagyon jó játék volt, minden percét élveztem.



A Star Fox 64-gyel volt szerencsém játszani, akkor a PS1-emet adtam volna egy N64-ért ez miatt:) Hajrá platinum games, csináljátok csak!
3.
3.
mnmn1
2.
2.
Batri
#1: köszönnyük emese!
1.
1.
pepsus
Hatha olyan foshanyadek lessz mint a bayonetta dugja fel maganak. Azthittem hogy elhanyom magam mikor elövette azokat a pink pisztolyokat. Omfg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...