Új infók a Test Drive Unlimited 2 weboldalán

  • Írta: ATi0021
  • 2010. április 21.
  • Hír
Link másolása
Az Atari frissítette a Test Drive Unlimited 2 hivatalos weboldalát. Az oldalra felkerült egy kérdések-válaszok rész, melyből néhány új információhoz is jutottunk.
Az Atari frissítette a Test Drive Unlimited 2 hivatalos weboldalát. Az oldalra felkerült egy kérdések-válaszok rész, melyből néhány új információhoz is jutottunk.

 

Akárcsak az első résznél, a folytatásnál sem kell az igazi fanoknak a megjelenésig várniuk, ha játszani szeretnének, hiszen ezúttal is lesz bétatesztelésre lehetőség. Ennek pontos időpontjáról még nem döntött az Atari.



Sajnos a PC gépigényről sem írnak konkrétumukat, de bizakodásra ad okot, hogy ez azért van, mivel az Eden Games jelenleg is azon dolgozik, hogy a lehető legtöbb rendszeren fusson a játéka. Egy másik PC-s tábort érintő dolog, hogy a honlap regisztrációs részének licencében a Games for Windows Live is szerepel, így nagy valószínűséggel a játék ezúttal a Microsoft rendszerét fogja használni.

Lesznek ingyenes és fizetős DLC-k, melyek között találunk autókat, ruhákat, különféle bútorokat és persze még sok mást is. A játék elment kissé Sims-irányba, legalábbis ezt sugallja, hogy személyre szabhatjuk majd karakterünket, berendezhetjük otthonunkat, és készíthetünk saját klublogót. Átalakíthatjuk az autókat egyedi festéssel, matricákkal vagy megtervezhetjük a belső tereket, így például azok anyagát. Sőt az előbb említett Sims-vonalat erősíti, hogy karakterünk is átalakítható: vehetünk neki ruhákat és mindenféle kiegészítőt, de mi dönthetünk a hajáról, a testalaktáról és a viselkedéséről is.

Vehetünk álomházakat vagy saját jachtot, de akár saját nightclubot is, amit később ízlés szerint dekorálhatunk és bútorozhatunk be - végül meghívhatjuk ide a barátainkat is, ami az "out of car" módnak köszönhetően PlayStation Home-szerű élményt fog nyújtani. A játék hivatalos besorolása még nem ismert, mivel a PEGI és az ESRB jelenleg is ennek elbírálásán dolgozik. A honlap néhány új képpel is frissült, ezeket ott vagy itt helyben is megtekinthetitek.

9.
9.
gerelysa20
Biztos van még mit csinálni rajta úgyhogy fejlesszék csak.
8.
8.
NereusLaceee
remélem a Motion Blur "marad a régi" éles előképpel és mosott oldallal, ne úgy mint az NFS sorozat egyes bukott blur effektjei
7.
7.
ATi0021
Csak halkan megjegyzem előre is, hogy pénteken jön az első trailer. :D
5.
5.
dzsiádzsó
#4:

esti fényeket nehéz visszaadni, és szépet alkotni... Gondolj csak a GTA4 mekkora kakin néz ki este, nappal meg üt! Váltakozó napszakos játékoknak ez a hátránya, főleg sandboxosoknál.

A háttérben sztm nagyon szépek az épületek, amiért gagyinak tünik hogy előnytelen kép pl fekete nem látszik a szélvédő stb stb.

Felesleges tovább magyarázni nézd meg ezt a képet http://img2.ps3gen.fr/tdu2-scan3-001_090300042000033066.jpg ugyanabból a játékból gyönyörű Dodge
4.
4.
Adamoooo77
Azon a képen amelyiken a fehér viper van nem tűnik valakinek egy kicsit grafikailag gagyinak? :P
3.
3.
Mathia$
Bmw-s képek nem lesznek? :P z4,z8,m3,m5,m6,x6,5 gran turismo :)
2.
2.
X360_FaNbOy
Már szerelmes vagyok az Aston-ba :) a kép láttán...
1.
1.
d15a5t3r
Hegesszék csak szorgosan! Várom nagyon!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...