Test Drive Unlimited 2 PC, PS3, X360

Gyors kocsik, egzotikus tájak és az élet minden luxusa, ez veszi körül a szuperautó tulajdonosokat minden nap. Az Eden Games legújabb játéka ebbe a csodás világba kalauzolja el az Xbox 360, PlayStation 3 és PC tulajdonosokat.

Visszatér a Test Drive Unlimited

Habár még nem sokat tudunk róla, az biztos, hogy fejlesztés alatt áll a következő Test Drive Unlimited-játék, méghozzá a legújabb WRC-epizódokat és a TT Isle of Man-sorozatot is jegyző Kylotonn csapatánál.

A Bigben Interactive-hoz került a Test Drive-sorozat

A Bigben Interactive tegnap hivatalos közleményben erősítette meg, hogy megszerezte az Ataritól az évek óta hanyagolt Test Drive-sorozat jogait, így tovább bővült a kiadó katalógusa.

The Crew - ezen dolgozik a Driver-csapat?

A pletykák szerint The Crew névre hallgat a Driver-csapat új játéka, amit a Test Drive Unlimited-veteránokból alakult Ivory Towerrel együtt készít. A The Crew autóverseny, a Gran Turismo és a Forza ellenfelének szánják.

Elárverezik az Atari címeit

Az Atari amerikai részlege ugyan egyben akarta eladni a címeit eredetileg, végül egyetlen potenciális vevő sem kínált annyi pénzt értük, ami megfelelt volna a számára. Most külön árverezik el őket.

Bezárt az Eden Games - most már tényleg

Mára bizonyossá vált, hogy a Test Drive Unlimited fejlesztőcsapata lehúzza a rolót, a cég jelenleg felszámolás alatt áll. Persze mindez aligha meglepő, az Atari már tavaly bejelentette, hogy meg akar szabadulni tőle.

PS4-re fejlesztenek a Test Drive Unlimited alkotói

Az Eden Games egykori munkatársainak nagy része mára a francia Ivory Tower sorait erősíti, s a legfrissebb híresztelések szerint már egy újabb autós címen dolgoznak, mely PlayStation 4-en is napvilágot lát.

Atari: az Eden Games nem zárt be

Az Atari tisztázta a helyzetet, a korábbi rémhírekkel ellentétben mégsem zár be a Test Drive Unlimited-játékokért felelős Eden Games, habár bizakodásra nincs sok oka a stúdiónak. Egyes vélemények szerint a kiadó most megpróbálja eladni a csapatot, ami persze azt is jelenti: ha nincs rá vevő, mehet a levesbe.

Veszteséges az Atari, bezárt az Eden Games

Nem ment jól a játékkiadóknak az előző üzleti év - az Atari sem kivétel. Mindössze 51,3 millió dolláros bevételt ért el, ám vesztesége még így is 4,8 millió dollárra rúg. A cég megkezdte az átszervezéseket, melynek első áldozata a Test Drive Unlimited fejlesztői, az Eden Games.

TDU 2 - a következő DLC hozza a motorokat

A Test Drive Unlimited 2 fejlesztői először egy évvel ezelőtt ígérték meg, hogy hamarosan érkeznek majd a motorok az alapvetően autókra kihegyezett játékba. Nem felejtették el ígéretüket, csak kicsit csúsznak: februárban most már tényleg jönnek a kétkerekűek!

Sztrájkol az Eden Games

A Test Drive Unlimited játékok fejlesztő csapata, az Eden Games egynapos szimbolikus sztrájkba kezdett kiadója, az Atari miatt, a cégóriás ugyanis a jelenlegi 80 fős csapat létszámát huszonkilenc fősre csökkentené. A baj nem most kezdődött, de látszólag most érte el a tetőpontot - kiborult a bili.