Activision: még több Infinity Wardos léphet le

  • Írta: fojesz
  • 2010. április 23.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Activision közösségi menedzsere szerint valószínűleg még többen fogják elhagyni az Infinity Wardot, és arra is jó esély van, hogy a Respawn Entertainmenthez csatlakoznak majd.
Az Activision közösségi menedzsere szerint valószínűleg még többen fogják elhagyni az Infinity Wardot, és arra is jó esély van, hogy a Respawn Entertainmenthez csatlakoznak majd.



Bobby Kotickot, az Activision pénzimádó vezérigazgatóját már a Facebookon is nyilvánosan utálják, a kiadó közösségi menedzsere, Dan Amrich egy ilyen csoportban volt kénytelen beszélni az Infinity Ward sajnálatos helyzetéről. Állítása szerint jó esély van rá, hogy a Call of Duty fejlesztőit még több kulcsember hagyja ott a közeljövőben, és az sem kizárt, hogy nagy részük a West-Zampella páros által alapított Respawn Entertainmenthez csatlakozik majd. Amrich azonban nem aggódik: szerinte még így is sok olyan tehetséges fejlesztő van, aki csak arra vár, hogy bekerülhessen az Infinity Ward csapatába - ezektől a tehetségektől reméli a stúdió helyrerázását.

Az ügyben a hírhedt elemző, Michael Pachter is megszólalt: állítása szerint a játékosok nagy részét nem fogja érdekelni az elmúlt hetek egyik legnagyobb játékipari botránya, részben azért, mert nem is tudják igazán, hogy mi történt. A Call of Duty-sorozat rajongótábora tehát megmarad, aminek az Activision sokszorosan örülhet, ugyanis a következő két évben, 2011 végéig három játékot is megjelentetnek a cím alatt. Idén jön a régóta pletykált vietnámi rész a Treyarchtól, jövőre a Modern Warfare 3 az Infinity-től, és ezek szerint még ez idő alatt boltokba kerülhet a Sledgehammer által fejlesztett, egészen más, "tágabb közönségnek szóló", külső nézetű Call of Duty. Pachter ugyanakkor azt is hozzátette: várhatóan csökkennek majd a Call of Duty eladásai, hiszen a Respawn személyében komoly konkurenciát kaptak a sorozatot fejlesztő csapatok.

A várakozások, miszerint az Infinity Wardot elhagyó munkatársak az Electronic Arts-cal jó kapcsolatot ápoló Respawnnál fognak kikötni, beigazolódni látszanak. A minap több volt munkatárs LinkedIn életrajzi profiljában is feltűnt a cég neve - ha hihetünk az oldalnak, már legalább öten csatlakoztak az új stúdióhoz, ami egyébként logikus lépés lenne a részükről. Úgy tűnik, az Activision is megkongatta a vészharangokat: a minap kiderült, hogy West és Zampella busás bónuszfizetését az Infinity Ward megmaradt tagjai között fogja szétosztani, és minél többen hagyják el a csapatot, annál többet kapnak majd a többiek.

Ha lehet, ne káromkodjatok sokat a kommentekben!
31.
31.
Generon
#28: "A Cod2 óta 1nek sem volt értelmes a multija , a 4nek félig meddig de csak azért mert új volt... a cod2 multijával még mindig legalább 2szer annyian játszanaak mint az 1-4-5-6-al összesen. "



és arra nemgondoltál hogy esetleg a cod2 -nek kicsit alacsonyabb a gépigénye és ezért többen játszhatják??amugy amikor spanomnál nyomtuk cod6-ot ps3-on 4 millió user tette ugyanezt szerte a világban és ez hét közbe volt...tényleg kevesen multiznak 4-el 6-al....tényleg...

válasz erre"
30.
30.
Generon
"Az ügyben a hírhedt elemző, Michael Pachter is megszólalt: állítása szerint a játékosok nagy részét nem fogja érdekelni az elmúlt hetek egyik legnagyobb játékipari botránya, részben azért, mert nem is tudják igazán, hogy mi történt"



Persze mert mi tudatlan falusi parasztok vagyunk és nem értünk ahhoz hogy sajtoljunk ki még többet egy már bizonyitott társaságbol (iw)

söt azt sem tudjuk,hogy az activision egy jóravaló emberpárti még véletlenül sem profitorientált mamutcég...áá...dehogyis



Mi csak agyatlan játékfüggők vagyunk akik majd tuti megveszik a legujabb cod-ot mert az COD és hudejó mert ugye a waw is nagyon "fasza" lett tényleg....



két betű: IW

és ez értem az eredeti IW-re akik igazi fényt hoztak a codba és csak ők...senki másnak nem sikerült....



Jahh és szar a multija??ezt kimondta?azonnal verje ki a fejéböl!!!

Ha a codnak rossz a multi része akkor melyik játéknak jó??(persze csak fps-be)

Szerintem aki ilyet mond az vagy nem játszott a 4-el 6-al vagy totálisan béna easy player.

Vagy még van egy lehetőség:nem szeret multizni,de akkor meg minek szarozza le??

29.
29.
abydos
#15: Ebben nem értek veled egyet :) Az új Modern Warfareknek szerintem a sztorija az erős, a multi a UO hoz és még a Cod2 höz is képest pocsék, a legrosszabb a Cod6-é...



Persze boxon más, de a 6 multija nem PC-re való.......
26.
26.
Mortician
#25: Milyen MOH:MW? Csak simán Medal of Honor...
26.
26.
Hanoi
World, miért undorító? Ez egy olyan munka, ahol a minőség többet éra mennyiségnél. Az iw-s főnök az utóbbit választotta.Inkább fejlesszenek ki egy év alatt egy jó játékot, mint sok kis szart... a CoD messzemenően a legjobb a multis játékok között is(csak a rövidsége a hibája, rövid határidő stb...). Valószínűleg mostmár jönnek a kicsit igényesebb játékok. Senki nem fogja sürgetni őket.
25.
25.
viktorvizi
#24: Előbb a MOH:MW-t kell jól megcsinálni mert akkor inkáább már battlefield
24.
24.
tingting
Az EA felvasarolja oket:)) s ezentul mindenki MOH rajongoo lessz:D
23.
23.
viktorvizi
#22: Ez nem undorító ez az ésszerű lépés . Miért te mit tennél ha az embereid el mennének? Több pénzt adnál nekik a mai világban a pénz beszél a kutya ugat .
22.
22.
WorldofSprite
"Úgy tűnik, az Activision is megkongatta a vészharangokat: a minap kiderült, hogy West és Zampella busás bónuszfizetését az Infinity Ward megmaradt tagjai között fogja szétosztani, és minél többen hagyják el a csapatot, annál többet kapnak majd a többiek."



Ez már undorító...
21.
21.
ChainGun112
egyébként van már logo-ja a respawnnak?:D xD

20.
20.
wildláma
#6: ez szép és jó, csak ha ez a diablo otthagyás dolog akkor lett volna, amikor a 3. rész gyakorlatilag elkezdték, vagy csak tervbevették, akkor ugyan ez lenne a szitu, de így, a megjelenés mondhatjuk kapujában ez nem dobna rajta semmit.
19.
19.
viktorvizi
#18: vagy nem :D a multi talán mehmarad olyan jónak mint volt a COD ban remélem
18.
18.
Mathia$
#17: a jog sajna maradt, de a Respawn beígért egy game-t ami jobb lesz mint a cod :)
17.
17.
viktorvizi
Vége a régi COD nak most vagy jobb lesz vagy nagyon szar az új csapatól függ. Szerintem a jogok már rég el lettek adva vagy az első szerződésben volt valami kiskapu hogyha elhagyják a céget akkor a jog marad.......vagy kitudja.
16.
16.
Mathia$
Hülye rohadék majomfejű sóher barmot utálják csak még többen! :D



Hajrá Respawn! Azért remélem a cod7 meg a mw3 még játszható lesz.
15.
15.
Ca$h
CoD-ban sose a sztori volt a lényeg, hanem a zseniális multi... ha ebben nem sikerül nagyot alkotniuk rengetegen fognak elpártolni a címtől.
14.
14.
gamerplayer
#13: igazad van de a T.K. veszélye is fent áll...:D
13.
13.
Skullman
Respawn Enterntainment - még mindig fogom a hasam a röhögéstől. Nagyon találó cég név:D

Csak nehogy S.K. legyen a vége.
12.
12.
ChainGun112
mekkora balf/szok...ááh....

na de majd a respawn beolvas nekik :P:D
11.
11.
mephi
#7: Idáig is jelent meg elég COD, több is mint kellett volna. Mindössze arról van szó, hogy most még világossá is fog válni, hogy a kiadó hihetetlenül pénzsovár, és kapzsi.

Nem csodálom, hogy a single ilyen rövid volt a legutóbbi COD-ban, gondolom ki volt adva parancsba a "hamar-gyorsan-kiadjuk-a-tutit"...
10.
10.
abydos
Még az sem biztos, hogy az Activision kiadhatja e a Modern Warfare3-at. Ugyanis ezen megy a pereskedés. A jogok meg a két alapítónál vannak...
8.
8.
Motig
lehet sok fiatal beakar kerülni a IW be de menyi fog bekerülni? és ha bekerül menyien maradnak végleg a cégnél?
8.
8.
Eddie Krueger
#7: Jah, de én csak arra utaltam, hogy várjuk ki szépen az MW3-at, és objektíven ítélkezzünk felette. Lehet, hogy még jót is tesz neki, ha "szűz" kezek nyúlnak hozzá, ki tudja? A futószalagról legördülők meg rókabőrök, ez kétségtelen.
7.
7.
K.G.
#6: Na most pont erről van szó. Nem fogják megütni az eddigi színvonalat. A kevés idő miatt az előző sem volt olyan gatyaeldobós.

Az pedig, hogy 3 csapat fejleszt egy szériába...lehúzás szagú.
6.
6.
Eddie Krueger
#5: A CoD nekem nem ingem, sem gatyám, de ha mondjuk a Blizzard szakadna szét (tehát nem mentem messzire példáért :-) ), és a Diablo-s emberek mind elmennének új stúdiót alapítani, _viszont_ a Diablo 3 ennek ellenére jól sikerülne, akkor csak azért, mert esetleg utálom a vezérigazgatót, nem fosztom meg magam az élvezettől. Viszont egy "a következő két évben 3 Diablo rész fog megjelenni" kijelentés miatt nem kicsit félnék a jövőtől, akármilyen is a D3....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...