Még többet fog késni a R.U.S.E.

  • Írta: fojesz
  • 2010. április 24.
  • Csúszás
Link másolása
Sokadszorra tolja el a Ubisoft a R.U.S.E. megjelenését: a második világháborús stratégia mégsem érkezik meg júniusban, hanem szeptemberig kell rá várni.
Sokadszorra tolja el a Ubisoft a R.U.S.E. megjelenését: a második világháborús stratégia mégsem érkezik meg júniusban, hanem szeptemberig kell rá várni.Az eredeti - szintén csúsztatott - dátum június 4-e lett volna, ám a játék Facebook-oldaláról kiderült, hogy ezt a határidőt nem fogják tudni tartani a fejlesztők. Mint megtudtuk, a bétában felmerült néhány probléma, amin még dolgozni szeretnének. A multiplayer módot játszva például még szembesülhetünk laggal, de nem árt tupírozni egy picit a játékbeli egyensúlyon, a mesterséges intelligencián és az útkeresésen sem. A Ubisoft további három hónap türelmet kért, azaz a R.U.S.E. csak szeptemberben fog megjelenni.
3.
3.
Antracite
Nem meglepő. A betában például örökké lagg volt. A többi dolgot is tapasztalhatta bárki, aki csak egy kicsit is játszott vele. Én szívesen várok szeptemberig, de akkor normálisan rakják össze a game-t. Akkor biztos vétel lesz :)
2.
2.
Mathia$
Én már azt hittem megjelent...
1.
1.
Slik
UBI nem hagy minket cserben :))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...