PSP-re jelenik meg a következő Yakuza

  • Írta: fojesz
  • 2010. április 25.
  • Bejelentés
A Famitsu legutóbbi számából derült ki, hogy a korábban a Yakuza-széria ötödik részének hitt Project K valójában egy vadi új PSP-s epizód lesz - megjöttek az első látnivalók is.
A Famitsu legutóbbi számából derült ki, hogy a korábban a Yakuza-széria ötödik részének hitt Project K valójában egy vadi új PSP-s epizód lesz - megjöttek az első látnivalók is.A Project K Kamurochoban játszódik majd, ahol az előző Yakuza-játékok is. A főhős a 18 éves Tatsuya Ukyou lesz: a szereplőváltás lényege a fejlesztők szerint az, hogy egy fiatalabb szereplő szemszögéből is bemutassák a játék mocskos világát. A PSP-s változatban sok ismerős dolog (szereplők, boltok, éttermek) is visszatér, de a harcrendszer például megújul majd valamennyire. Az átvezetőkért, a trailert is készítő Spooky Graphics lesz a felelős, és a tervek szerint az álló- és mozgóképek saját elegyítésével próbálnak meg lenyűgözni bennünket. A PSP-s Yakuza várhatóan az ősszel kerül boltokba, feltehetőleg először csak Japánban.

Ugrás a galériához

1.
eGo-bOy
nem tünik rossznak, de teljesen más PSP-n játszani, és x360on meg ps3-mon egy ien jellegü gammel, itt el vagy vele nagyobb konzolokon meg már nem mer csunya, de egész szépnek tünik igy :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...