Mozgásban a Test Drive Unlimited 2

  • Írta: ATi0021
  • 2010. április 29.
  • Hír
Link másolása
A rengeteg információ és kép után végre megérkezett a Test Drive Unlimited 2 első trailere, mely ma reggel az IGN oldalán jelent meg elsőként.
A rengeteg információ és kép után végre megérkezett a Test Drive Unlimited 2 első trailere, mely ma reggel az IGN oldalán jelent meg elsőként. A majd' másfél perces videó mellé természetesen mellékeltek néhány új képet is. A játék idén ősszel jelenik meg Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra és PC-re.


34.
34.
cast22
Nem tudom h vagytok vele, de nekem még mindig elég "mű" a dolog. Tetszett az első rész (anno). Most a videó is bámulatos... De az utcák mint az elsőben eléggé ki vannak halva... volt egy ütközés a videóban ami inkább lepattanás volt...A körítés( a táj az autók kidolgozása) szép, csak nehogy az "apró" dolgokon csússzanak el...
33.
33.
Raszti
Remélem a kormány forgásának a fokát megcsinálják hogy ne csak 1-2centit forogjon el kanyarodásnál :D
32.
32.
Killerbee
Még pár évig nagy grafikai fejlődésben ne reménykedjen senki. Persze szépülnek a játékok, de nem olyan mértékben mint régen.

Majd ha jön az új konzolgeneráció, akkor lesz itt nagy ugrás.
31.
31.
csonti02
#30: Húúú a Stunts nagyon ott volt. Első olyan autós játék volt amibe éreztem a sebességet. Később találkoztam a Test Drive-al (ha nem jól váltottam berepedt a szélvédő xD). Aztán Need For Speed. igaz a második és a Hot Pursuit 2 nem volt valami jó. A Porsche volt a legjobb. Sajnos a sorozat az Underground 2 óta meghalt (még a Most Wanted élvezhető volt). Új irányba kéne vinni a sorozatot. Remélem a Test Drive nem fog az NFS sorsára jutni.
30.
30.
NereusLaceee
Nekem tetszik. Majd kipróbálom. Még mindig szívesen tolom a sima TDU-t is ... ami nem mellesleg a sorozat 8. része volt.

Az előző kommentekre reagálva: aki tényleg ennyi alapján fikázza a grafikát, azzal valami nincs rendjén. Merőben hasonlít az egyre, de látszik rajta a változás. Inkább a vezetési élmény a lényeg.

Nyugodtan ki merem jelenteni minden PC-s nevében, hogy a TDU-nál csak egy játék tudott nagyobb belsőkamerás vezetési élményt nyújtani, és az az NFS: SHIFT volt. Azon kívül semmi (a jó öreg Stunts-ot kivéve :) )
29.
29.
plczhenrik
Sztem mindegy milyen lesz a grafika, meg miegymás, csak lehessen teperni a sziget legszebb tengerpartjain naplementekor, villogjanak az Amnesia fényei, szóljanak a rádióból a legdögösebb ibizai muzsikák, miiközben szágoldozunk a szupersportkocsikkal, az egész játékot hassa át a nyári mediterrán gondtalanság és élvezethajhászás, akkor tuti siker lesz a játék!



Az NFSU-t meg meghagyom a boyracereknek :)

A trailer alapján jó irényba haladnak! :)



Maxxer:

Kösz a zenét, most is ezt hallgatom, jó koma vagy! :)
28.
28.
Anti4730
Most nem azért de ez a grafika gyönyörü! Akinek ez ronda, az mehet orvoshoz!
27.
27.
weektour
Szánalom h a mai generációnak ha felcsendül racing game felirat egyből az NFS ugrik be: "Test Drive? Hááá ammegmi?"A TDU volt az egyetlen játék, amit miután elkezdtem tolni a warez verzióval később megvettem eredetiben is. Akik nem tolták vele, nem is látták menet közben nem is érthetik h mi a szituáció ezzel a gammával. Ha meg már így van tegyen 1 szívességet és vagy mennyen vissza Underkúúúverezni vagy a TDU-val vesse össze az akkoriban kiadott NFS-t(prostreet-et).
26.
26.
dzsiádzsó
Amúgy az egyetlen játék amit biztosan eredetibe veszek meg :), mert GTA, meg GoW2 is kevesebb volt mint amit vártam, de ha ez bejön, megveszem eredetibe, mert Atari megérdemli, már az első részre se sajnáltam a pénzt !!
25.
25.
dzsiádzsó
Imádom a sok gyökeret aki grafikát fikázza egy olyan játékban amivel nem is játszott, de még az elöző résszel sem, ahol minden mozgott az utolsó fűszálig és marha jól nézett ki.

Ezek a fikázók általában NFS-sel tolják ami szerintem nem is pegi besorolás kéne hanem sima iq határokat kéne megadni kiknek ajánlják annyira fos, persze mindezt low-n 640-480 tolták hogy mennyen is a gépükön....



A játék parádés lesz, pont ilyen hangulatos volt az első rész trailerei :), nagyon várom must have :D
24.
24.
Cootermain
#23: Elég nagy probléma ha egy játékot a grafika visz el a hátán. Csilli-villi külső hozzá semmi tartalom. Sokszor a pár eurós Steames játékokban több a kreativitás mint egy-egy AA-s címben. Fontos a grafika, de a játékélmény elsődleges. Legalábbis szerintem.
23.
23.
Maxxer
#21: De jól érzem magam,ha szebb egy játék,de szvsz egy közepes ,vagy egy ilyen mint az elöző TDU grafika ,szerintem elég,ha a többi rész felejthetetlen élményt nyújt.
22.
22.
Cootermain
#6: ezért volt a hardcore mód. Bár még simán arcadeban is durva az Undercoverhez hasonlítani _@ BTW szerintem nem volt rossz a vezethetőség, viszont tényleg elszálltak minden kis huppanón a kocsik ami hihetetlen idegesítő volt ( PS2-es portot nem ér hasonlítani, az pocsék volt minden téren).



Azért az nem gyenge hogy sokan képesek egy ótvar minőségü videó alapján elítélni a játékot úgy hogy jóformán semmit nem láttak belőle. Gratulálok... ( még ha egy mimimum 720p-s gameplay lenne legalább a bétából akkor azt mondom oké, lehet állást foglalni, de így ) Ilyen minőség mellett a grafikából is nagyon sokat lehet leszürni tényleg....
21.
21.
cross56
#19: hát akkor örülök neki, hogy te így látod, de haladni kell a korral, mert ha soha nem változtatnának a grafikán soha nem lépnénk előrébb meg állnánk a grafikai fejlődésben. És ne mond, hogy te nem érzed magad jobban ha egy teljesen élethű kép fogad téged, sokkal valóságosabbnak tűnik, mintha te vezetnél.
20.
20.
csonti02
Csak egy elkényeztetett apuci minden évben megveszi az NFS-t az Xbox-omra tag tudja szekálni a játékot h hööö nem csillog a kocsi meg nem elég jó a grafika. Mondok én valamit...nem a grafika a lényeg...a Need for speed meg már rég meghalt.
19.
19.
Maxxer
ja közben látom ,megkérkeztek a grafikabuzik is ,(ez a mai játékos társadalom? erre veritek vagymivan?)Megmondták pár napja ,hogy a fizikára gyúrnak rá,grafika pedig bőven jó,nemkell ennél jobb.SZERINTEM.
18.
18.
Maxxer
#12: mégis mitvársz? egy nemis végleges játéktól. Bah,egy videó alapján ítélni ezaz ember ,benned sem lehet csalódni.Még mindig olyan vagy mint voltál:|
17.
17.
cross56
a garászban az autók még mindig nagyon rondán néznek ki, nem tudom miért nem tudják megcsinálni.
16.
16.
cross56
hát az víz tetszik, meg pár részen az autó, de ez még így is egy 0.. mintha az 1-et látnám. remélem javítanak még rajta.
15.
15.
AmreyP
Csak én éreztem pár résznél úgy mintha a GTA látnám?:) Amugy grafika az 0.... :(
14.
14.
d15a5t3r
Várom már nagyon! A por hiánya engem is zavar, de majd alakítanak rajta, ha akarnak. Anélkül is hangulatos lesz!
13.
13.
XDannyL
#8: Ó de figyelmes :) Köszi a szám címét!

#7, 4: Szeptember még odébb van... Ez még csak az első videó, ennél biztos szebb lesz a játékl :)
11.
11.
ATi0021
#8: 2010 szeptember.

#9: Nem mindenhol csak bizonyos helyeken.

pl.: saját ház, jacht, klub, boltok ....
10.
10.
bledzer
NAGY omg:D ez a vidi ugy csapott háton mint anno mikor trailert láttam az elsőröl. talán még jobban
9.
9.
mnmn1
egyébként akárhol kiszállhatsz az autóból v csak bizonyos helyeken?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...