Singularity - újabb kedvcsináló érkezett

  • Írta: Beau
  • 2010. április 29.
  • Hír
Link másolása
Közeleg a megjelenés, a Singularity-ről egyre többet hallani: most egy igen hangulatos CGI trailer került elő, amely a főhős kezén lévő ketyere erejét mutatja be.
A Singularity-ről egyre többet hallani: most egy igen hangulatos CGI trailer került elő, amely a főhős kezén lévő ketyere erejét mutatja be. A játék június 29-én jelenik meg PS3-ra, X360-ra és PC-re."Időmanipulálós játékokkal rendesen el vagyunk látva, elég csak a TimeShiftre, vagy a Prince of Persiára gondolni. Egy kis mágia segít lelassítani a húsdaráló propeller mozgását, és a főhősünk is bármikor megmenekülhet a biztos haláltól, ha pár másodperccel visszapörgetjük az eseményeket..."

18.
18.
XDannyL
Így első ránézésre nagyon tuti kis játék :)
17.
17.
Mathia$
#14: tudom hogy ők csak a kiadók... De akkor magyarázd meg miért csakis a cod volt az egyetlen jó játékuk? Átok fekszik ezen a cégen. :D

Bár ok legyen igazad. Nekem is már bejelentés óta tetszik ez a game, de mégis kételkedem... :S
16.
16.
Horvi14
lehet h sok idővel kapcsolatos cucc volt mostanába... de én úgyérzem h ez több annál! :D nekem ez vmiért nagyon bejön, már alig várom!
14.
14.
K.G.
#13: Az Acti csak kiadó. Ez is csak egy cég. A fejesek nem azon agyalnak, hogy direkt elbasszanak minden játékot, amit ők adnak ki. A profi a lényeg és az egy alap minőség nélkül elérhetetlen. A fejlesztőkön múlik, és idejük az bőven volt, már nem egyszer elhalasztották a gamma kiadását. Én várom. Jó kis egyveleg, egész eredeti történettel.
13.
13.
Mathia$
Activision játék szal nem lehet tőle sokat várni. Pedig nagyon tetszik, de valszeg ez is úgy jár mint a prototype. Azért is mert egybe lehet majd megvenni a 2 játékot.
12.
12.
Antihero
Remélem a játék maga is ilyen hangulatos lesz, mint ez
9.
9.
Ecneb
Aranyos kis videó, várom sok szeretettel!!!
8.
8.
Dresa
Amugy kár hogy ennyire wolfeinsteines az egész egy kicsit jobban is elvonatkoztathattak volna...
7.
7.
AmreyP
Ez jóó trailer...dehát várjuk meg mi lesz a valóság!:)
6.
6.
Beau
A zene valami eszméletlen
5.
5.
Dresa
Áh miért kell még enyit várni rá...most pont egy ilyen scifis akcióra vágynék...
4.
4.
Giga0509
Wááá,milyen hangulata van :D
3.
3.
wildláma
ez betegnek néz ki, remélem amikor a kütyü összerakódott a kezében (nem nem a vodkás üveg :D) az ingame grafikával vetekszik, mert ha igen akkor ez bekerül a must have-be :D
2.
2.
megalonagyix
ezt nagyon hangulatosra csinálták meg csesszemeg... bennevan a top 10 trailerbe amit eddig láttam.
1.
1.
mnmn1
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...