Ismét módosult a God of War 3 teaseroldal

  • Írta: InGen
  • 2010. április 29.
  • Érdekesség
Már egy ideje elérhető a félelmetesen sejtelmes God of War 3 kedvcsináló oldal, mely eddig már háromszor módosult. Már csak egy karika áll betöltetlenül.
Már egy ideje elérhető a félelmetesen sejtelmes God of War 3 kedvcsináló oldal, mely eddig már háromszor módosult. Újabb részletek kerültek az animációba.


A villámlások után felfedezhetjük egy valószínűleg tógát viselő ember árnyékát, a képernyő bal szélét pedig egy fej tölti ki -legalábbis szerintünk. A weboldal jobb felső sarkában látható egy négy körből álló állapotjelző, amiben már a harmadik karika is betelt, így már csak egy van hátra. Reméljük hamarosan kiderül, hogyan folytatódik a God of War-sága.
10.
10.
Mathia$
Az ott nem tudom ki, a vízben viszont a tükörképe van. Egy biztos, nem Kratos mert van rajta ruha. Felőlem akár dlc akár egy új rész is jöhet!!!#10: elvileg ápr. 19-én megjelent nem?
9.
9.
OneWingedAngel
Nem tudom emlékeztek e arra mikor végigvittük az első részt. Volt egy extra amiben feltűnt egy alak, egy alak aki túl gyengének bizonyult spártai katonának de annál hatalmasabb lett az alvilágban. Igen, talán végre találkozhatunk Kratos tesójával is, sztem érdekes lenne :)
8.
8.
Nordes
Már elkezdtem spórolni a gyűjtői kiadásra. Apropó nem tudja valaki, hogy mikor jelenik meg?
7.
7.
Athlas
6.
6.
DonCougar
#6: Nekem már meg az összes trófea és megölt az ideg hogy ennek a linknek mi értelme van de így már valamennyire oké.:D:D Várom hogy jöjjön a DLC. :D
5.
5.
Horvi14
lol hát az persze hogy víz... de am miez a sietség még a GoW3at se vettem meg XD (de megakarom :D)
4.
4.
mnmn1
szerintem az nem kratos hanem egy titán
3.
3.
InGen
#3: Hmmm... tényleg, erre eddig nem is gondoltam :o
2.
2.
Jety
A tógás ember az a tükörképe lehet a bal oldalinak, mert szerintam az víz.
1.
1.
Zakharov
cask én látom úgy hogy az kratos?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...