Fallout: New Vegas információ-áradat

  • Írta: InGen
  • 2010. május 1.
  • Hír
Link másolása
Az Obsidian tervez pár módosítást a Fallout 3 rendszerében, ennek megfelelően rögtön elérhető a hardcore mód, és kissé átalakul a harcrendszer is.
A Fallout-sorozat idén végre visszakerült azok kezébe, akik eredetileg készítették a legendás első és második részt. Igaz, a hat fő alkotó közül páran már nincsenek a cégnél, a sztár-designer Leonard Boyarsky például Blizzardnál kalapálja a Diablo 3-at, de azért mégis szívet melengető érzés az egykori Black Isle-nál látni az új Falloutot.

 
A srácok pedig mindent megtesznek annak érdekében, hogy ne okozzanak csalódást. Először is, a hardcore mód rögtön az első végigjátszáskor elérhető lesz a legdurvább arcok számára. A New Vegas nem egy Vaultban kezdődik, hanem Mitchell doki irodájában, ahol a plasztikai sebész éppen próbálj rendbe szedni minket, miután egy golyó ragadt be a fejünkbe. Ezt követően szabhatjuk majd testre karakterünk tulajdonságait, s itt kapjuk meg a Pipboy 3000-et is, s indulhatunk a kalandra!

Apróbb változásokat eszközöltek a harcrendszeren is. Bekerült egy körmenü, a Companion Wheel, ahol a csapattársainkat vezényelhetjük a csatában, valószínűleg hasonlóan a Mass Effect rendszeréhez. A sokak által kedvelt, néhányak által pedig kifejezetten utált VATS rendszer megmarad, viszont kibővítik, így lehetőséget ad közelharci támadások lefolytatására is.

A játékosok a menet közben talált cuccokkal fejleszthetik majd fegyvereiket, így megnövelhetik a tűzerőt, a tárkapacitást, spéci töltényeket használhatnak, vagy éppen pontosabb távcsövet.
10.
10.
dudeface
Akkor ez most nem kiegészítő lesz?
9.
9.
XDannyL
#7: 2010 3. negyedévében (Q3)



Nagyon jónak tűnik így első ránézésre...

A VATS rendszernek és a Companion Wheel-nek nagyon örülünk :)
8.
8.
vytros
Zsírkirályállaaaaaat game lesz :)
7.
7.
adriano28
szupi

amugy mikor adják ki majd?
6.
6.
iNKARNATE
#5: alapvetően nem, inkább bővül a funkciólista.



Az a szuper, hogy az (F1-F2-)F3 király, a Vegas is az lesz és még fejlettebb, és ez mindekinek jó - Bethesdáék kaszálnak vele, régi fejlesztők dolgozhatnak gyermekükön, mi meg fasza játékokat kapunk.
5.
5.
K.G.
Nekem a Bethesdás Fallout is bejött nagyon. Én azt remélem, hogy attól a recepttől nem térnek el nagyon.
4.
4.
InGen
#1: Ismétlés a tudás anyja Zoenn koma :)



@Fati :(
1.
1.
zoenn
Hopp, ezeket az infókat már hónapokkal ezelőtt felfedtem az előzetesemben:P
1.
1.
iNKARNATE
A VATS kurvajó, de tényleg hiányzott a melee cuccokhoz :D, amúgy meg nem is tudod milyen az F3 mert túl csíra vagy, hogy játssz vele :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...