Fallout: New Vegas PC, PlayStation, Xbox

A nagysikerű Fallout-univerzumban játszódó szerepjáték legújabb epizódja, amelynek semmi köze sem lesz az előző részek történéséhez. A játék több DLC-t is magáénak tudhat, készült belőle gyűjteményes változat is.
1714478400

65 millió néző felett jár a Fallout-sorozat

Még három hét sem telt el a Fallout premierje óta, de már most több mint 65 millió néző volt kíváncsi az Amazon Prime Video posztapokaliptikus sikersorozatára.
1713532847

Hivatalosan is berendelték a Fallout második évadát

Természetesen sejthettük, hogy nem marad ennyiben a Prime Video őrült sikernek örvendő adaptációja, ma azonban hivatalosan is megerősítették: az Amazon berendelte a sorozat második évadját.
1713443400

Európai toplista: négyféle Fallout a top 10-ben

Az Amazon nagysikerű tévésorozatának köszönhetően gyakorlatilag az összes Fallout-játék eladása az egekbe szökött. A digitális és dobozos eladásokat is mérő európai toplistán négy különböző Fallout is szerepel.
1713168000

Újra dübörögnek a Fallout-játékok

Nem túl nagy meglepetés, hogy a sorozat premierjével az emberek visszatérnek, esetleg most előszőr próbálják ki a Fallout-játékokat, pontosabban a New Vegast, a negyedik epizódot és a Fallout 76-ot.
1712592057

A Twitchen ingyen nézhető lesz a Fallout TV-sorozat első epizódja

Már tűkön ülve várjuk az Amazon Fallout-sorozatát, melynek első epizódját bárki ingyen megnézheti a Twitch-en április 11-én. Ugyanezen a napon élesedik a teljes első évad a Prime Video-n.
1712556000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Laza hét elé nézünk, érkezik pár érdekes cím, de alapvetően ne számítsunk nagy durranásokra játékok terén, a mozikba viszont visszatérnek az eredeti Szellemirtók, streaming tekintetében pedig végre megérkezik a Fallout-sorozat.
1712235600

Fallout - friss featurette a premier előtt

Kereken egy hét múlva érkezik meg a Fallout-tévésorozat, de addig sem maradunk látnivalók nélkül. A legújabb featurette-ben megszólalnak a főbb szereplők, így újabb betekintést nyerhetünk az őrülten jól kinéző feldolgozásba.
1709828499

Megérkezett a Fallout TV-sorozat új előzetese

Lucy, a Dweller-óvóhely bájos túlélője a Los Angeles-i nukleáris pusztaságban próbál helytállni a Fallout TV-széria legújabb trailerében. Számos elem ismerős lesz a rajongóknak - és csak bő egy hónapot kell várni a teljes évadra!
1708365615

Már előrendelhetjük a Fallout S.P.E.C.I.A.L. antológiát

Ha eddig kimaradtunk volna valamelyik Fallout-játékból, esetleg szeretnénk gyűjteményünkben tudni egy impozáns atombombát, ami tele van mindenféle jósággal, akkor a különleges antológia csomag nekünk szól.
1702994426

Az Obsidian több The Elder Scrolls-mellékágat is fejlesztett volna

A Bethesda állítólag visszautasította az Obsidian Entertainment több játéktervét is, amelyek további spinoffokkal bővítették volna a The Elder Scrolls univerzumát. Az egyik a Fallout: New Vegasra hasonlított.