A Bungie léphet majd az Infinity Ward helyére

  • Írta: fojesz
  • 2010. május 1.
  • Érdekesség
Link másolása
A Sterne Agee elemzője, Arvind Bhatia szerint jó esély van arra, hogy a jövőben a Bungie léphet az Infinity Ward helyére, mint az Activision legfőbb FPS-gyára.
A Sterne Agee elemzője, Arvind Bhatia szerint jó esély van arra, hogy a jövőben a Bungie léphet az Infinity Ward helyére, mint az Activision legfőbb FPS-gyára.

Az Infinity Ward sorsa többek szerint megpecsételődött, a minap újabb négy ember ment át a Respawnhoz, így tizenhatra nőtt azok száma, akik a csapat volt vezetőinek új stúdiója mellett döntöttek, és emellett még több emberről tudunk, akik egyszerűen otthagyták a Call of Duty fejlesztőit. Egyes szakértők azt is megkockáztatták, hogy a Modern Warfare 2 második pályacsomagja után bezárja az Infinity Wardot, és a Modern Warfare-játékok a Bungie kezébe kerülnek majd.

Brian Jarrard, a csapat közösségi menedzserének nyilatkozataiból az szűrhető le, hogy van táptalaja a fenti szóbeszédnek: elmondása szerint a kezdeti tárgyalásokkor az is szóba jött, hogy a Bungie az Activision más címein is dolgozna, sőt egy jövőbeli Bungie-Blizzard kollaborációt sem zárt ki. Konkrétumokat nem árult el, mert elmondása szerint nem ez volt a megbeszélések tárgya.

Sokan más értelemben is az Infinity Wardot emlegetik az Activision és a Bungie 10 évre szóló szerződése kapcsán. A negatív felhangok szerint a kiadó a Halo készítőit is ki fogja csinálni. Joe Staten, a csapat történetírója elmondta, hogy az üzlet megkötése előtt maguk is kiemelt figyelemmel követték az eseményeket, mert annyira zavarosak voltak a történtek, hogy nehéz volt levonni az igazi indokokat és a végső üzenetet a botrány kapcsán. Az LA Times a témával foglalkozó cikkében megjegyezte: a Bungie szerződése viszonylag nagy függetlenséget enged meg a csapatnak, ráadásul a címei felett is saját maga rendelkezik majd, az Infinity Ward pedig pontosan ezt akarta kiharcolni magának. Nem biztos tehát, hogy a Bungie és az Activision kapcsolata is ennyire el fog mérgesedni.

A Bungie jelenleg egy multiplatform játékon dolgozik a kiadó szárnyai alatt, ezt viszont nem fogják bemutatni az idei E3-on. A srácok elmondása szerint most még a Halo: Reachre akarnak koncentrálni, de néhányan már az új címet hegesztik: ahogy arról beszámoltunk, belsős vélemények szerint a következő projekt sokkal jobb lesz, mint a Halo.
14.
14.
Alienji
Ha a Bungie csinálná a CoD-ot akkor végre jó lenne! XD A Halo-hoz képest a CoD elégge...öhm XD
13.
13.
pjoco
Lenénnek dedikált szerók jó lenne a multija! Mert igy bizony gyenge tényleg! Halo-val sose nyomtam de biztos annak is megvan a maga varázsa!
12.
12.
trulyxy
#10

épp ez benne alényeg ott azert szamit a tudás, nem ugy mint a Codban hogy az éli túl aki elöször lő,

amugy meg nem tart sokáig lelöni csak tudni kell fejre lőni :D
11.
11.
Mathia$
#4: akár nyer akár veszít az IW, ők már 110% hogy otthagyják az Acti-t.
10.
10.
K.G.
#8: Azt, hogy sokáig tart míg lelövi az ember a pajzsot az ellenségről.
9.
9.
trulyxy
amugy ne ugy képzeld már el hogy ha közük lesz hozza akkor scifis lesz a cod :D

8.
8.
trulyxy
"adod a skulot azt semmi?"

ez mégis mit akar jelenteni?Én reménykedek hogy lesz közük a codhoz és ha már egy picit is hasonlitz majd a halora akkor rossz nemlehet tőle a cod
7.
7.
Skyer
#6: Miért? Ha eddig minden részben volt Cpt. Price aki túlélt mindent, akkor most már egy félig Cyber-Priceot is adhatnak :D :D

Egyébként szerintem a CoD4-ig volt jó a sorozat, max. még az 5 elment.
6.
6.
robin7
nem az a baj h a bungie kezébe kerül mert ütöttek a haloval, de könyörgöm nem lehet összehasonlítani a két műfajt. az egyik háborús a másik meg jövőbe játszódó izé. nehhogy már codból legyen ilyen is

#5 a cod multija jó csak unalmas szegény de ha olyat akarsz mint a halo-é hogy adod a skulot azt semmi hát akk grat
5.
5.
trulyxy
na végre egy jó hir, talán végre jó lesz a Cod multiba
4.
4.
wildláma
#3: lóf@szt! nyerje meg az IW a pert és kapják ők az MW3-at. A Bungie meg csináljon valami mást.
3.
3.
Mathia$
Az jó lenne ha a MW a bungie kezei közé kerülnének, de ne legyen halo style! Maradjon olyan amilyen, csak a kis hibákon javítsanak és hosszabb legyen.
1.
1.
doomSbloom
hát ezt én is meg tudtam volna mondani:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...