Ben Kingsley is megszólal majd a Fable III-ban

  • Írta: fojesz
  • 2010. május 8.
  • Bejelentés
Sir Ben Kingsley maga jelentette be, hogy szinkronszínészként fog közreműködni a Fable III munkálatainál - a brit színész egy királyt alakít majd.
Sir Ben Kingsley maga jelentette be, hogy szinkronszínészként fog közreműködni a Fable III munkálatainál - a brit színész egy királyt alakít majd.Kingsley szerint a játékok nagy ugrást és egyúttal óriási kihívást jelentenek a színészek számára: hasonlata szerint a mozi kitalálása után az emberek megkérdőjelezték, hogy a színpad után a vásznon való játék lehet-e valódi színészet, s most hasonló a helyzet a játékok esetében is - szerinte igenis színészet játékokat szinkronizálni, és nem is egyszerű ez a műfaj.

A díjnyertes színész eddig olyan filmekben játszott, mint a Schindler listája és a Gandhi, a játékos vonatkozásnál maradva pedig a BloodRayne-t és a még bemutatás előtt álló Prince of Persiát tudjuk megemlíteni. A Fable III-ban nem ő lesz az egyedüli nagy név, korábban már beszámoltunk róla, hogy Jonathan Ross és John Cleese is megszólal majd a játékban.
11.
bitbandita
#10: ja, ráadásul Shepard a "legkisebb arc" a színészek közül, mármint ahhoz képest, hogy a legkisebb szerepekben is olyan ismert nevek vannak, mint pl Tricia Helfer (EDI), Michael Hogan (Capt. Bailey), stb...
10.
K.G.
#9: Igen, ott a pont. Érdekes, hogy Shepard hangját nem mutogatják, pedig ő pofázik legtöbbet a játékban.
8.
koffein
#3: akkor a te verziódat öreganyám fogja szinkronizálni
7.
Goldps3
#3: egyébbként eza lényeg amit ő írt :D
6.
Goldps3
#5: szerintem egyáltalán nem ciki... egy Anthony Hopkins-t nagyobb névnek lehetne mondani de eza pali nem egy nagy hang szerintem...
4.
JcGross
Sose hallottam még róla...
3.
Oliver S96
nem nagyon érdekel ki kit szinkronizál, csak jöjjön már :D
2.
Giga0509
#1: Addig is mi örülünk neki helyetted is. :)
1.
adriano28
ha majd pc re kiadják akkor majd tok örülni a hírnek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...