Ben Kingsley is megszólal majd a Fable III-ban

  • Írta: fojesz
  • 2010. május 8.
  • Bejelentés
Link másolása
Sir Ben Kingsley maga jelentette be, hogy szinkronszínészként fog közreműködni a Fable III munkálatainál - a brit színész egy királyt alakít majd.
Sir Ben Kingsley maga jelentette be, hogy szinkronszínészként fog közreműködni a Fable III munkálatainál - a brit színész egy királyt alakít majd.



Kingsley szerint a játékok nagy ugrást és egyúttal óriási kihívást jelentenek a színészek számára: hasonlata szerint a mozi kitalálása után az emberek megkérdőjelezték, hogy a színpad után a vásznon való játék lehet-e valódi színészet, s most hasonló a helyzet a játékok esetében is - szerinte igenis színészet játékokat szinkronizálni, és nem is egyszerű ez a műfaj.

A díjnyertes színész eddig olyan filmekben játszott, mint a Schindler listája és a Gandhi, a játékos vonatkozásnál maradva pedig a BloodRayne-t és a még bemutatás előtt álló Prince of Persiát tudjuk megemlíteni. A Fable III-ban nem ő lesz az egyedüli nagy név, korábban már beszámoltunk róla, hogy Jonathan Ross és John Cleese is megszólal majd a játékban.
11.
11.
bitbandita
#10: ja, ráadásul Shepard a "legkisebb arc" a színészek közül, mármint ahhoz képest, hogy a legkisebb szerepekben is olyan ismert nevek vannak, mint pl Tricia Helfer (EDI), Michael Hogan (Capt. Bailey), stb...
10.
10.
K.G.
#9: Igen, ott a pont. Érdekes, hogy Shepard hangját nem mutogatják, pedig ő pofázik legtöbbet a játékban.
8.
8.
koffein
#3: akkor a te verziódat öreganyám fogja szinkronizálni
7.
7.
Goldps3
#3: egyébbként eza lényeg amit ő írt :D
6.
6.
Goldps3
#5: szerintem egyáltalán nem ciki... egy Anthony Hopkins-t nagyobb névnek lehetne mondani de eza pali nem egy nagy hang szerintem...
4.
4.
JcGross
Sose hallottam még róla...
3.
3.
Oliver S96
nem nagyon érdekel ki kit szinkronizál, csak jöjjön már :D
2.
2.
Giga0509
#1: Addig is mi örülünk neki helyetted is. :)
1.
1.
adriano28
ha majd pc re kiadják akkor majd tok örülni a hírnek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...