Sikeresebb lehet a New Vegas, mint a Fallout 3

  • Írta: InGen
  • 2010. május 9.
  • Érdekesség
Link másolása
Legalábbis a Bethesda szerint a veterán Fallout-fejlesztők által készített New Vegas eladások tekintetében simán felülmúlhatja a harmadik részt.
A Bethesda szerint a veterán Fallout-fejlesztők által készített New Vegas eladások tekintetében simán felülmúlhatja a harmadik részt, ami mellesleg így is félelmetes mennyiségben kelt el, hiszen az első héten majdnem 5 millió példányt kapkodtak fel a vásárlók.


"Majd meglátjuk, hogy mennyivel, de mindenképp jobb eladásokra számítunk. A Fallout 3 erősségeire építettünk, ami már önmagában is egy nagyon jól működő játék volt, de még hozzátettünk egy rakat új lehetőséget és finomságot, hogy javítsunk az élményen." -nyilatkozta Pete Hines, a Bethesda PR és marketingért felelős elnöke. De nem csak a játékmenetbeli újdonságoktól, hanem a teljesen friss környezettől is nagyon sikert várnak, Las Vegas ugyanis hihetetlenül jól passzol a poszt-apokaliptikus Fallout történetébe.
25.
25.
Normen76
Egyértelműen életem legjobb játéka a Fallout 3. Én nem ismertem az előző két részt de csak jót hallottam róla. Nemrégiben ismertem meg a Fallout 3-at és jelenleg is buzgón játszom. Nagyjából 130 óra játékidőt tettem eddig bele és 2 DLC kieg még nincs kijátszva az 5-ből (legtutibb hogy minden, az alapjáték, és az 5 DLC is magyarul jelent meg, ill. van magyar verzió). Rengeteg mod készült a játékhoz, több száz, ill ezres nagyságrendű, és a legtöbb remekül illeszkedik a játékba, nem könnyíti de színesíti a játékmenetet. Sőt rengeteg mod készül ami egyenesen nagyobb kihívást implantál a játékba. Remélem pár nagy sikerű mod lehetőségeit beleteszik az új játékba is.. Pl. a dinamikus időjárást, a szétrombolható tereptárgyakat, falakat, eszközöket, és a grafikai módosításokat amiknek köszönhetően az alap grafikát annyira fel lehet turbózni hogy bármely mai játékkal felveszi a verseny ezen a téren is stb... Bár a grafika a legkevesebb. Iszonyat jól magával ragad ez a hangulat amit kialakítottak. Mesteri módon megalkotott világ és körépített játék. Csak ajánlani tudom, és bizakodva várom a következő részt.
24.
24.
IceColdKillah
#23: Minden játék készítő cégnek megvan a maga stílusa amit minden játékuknál feltüntetnek ezzel is bizonyítva hogy ők csinálták a játékot.

Ezt valakinek +, valakinek meg -.



Pl: a Rockstar Games-nél megszoktam hogy a fegyvereket erősen kiemelik a GTA-ban ennél fogva az LA Noire-ben (asszem ez a következő játékuk) nagyon fogok örülni ha kijelölik a fegyvereket vhogy.
23.
23.
LonGleY
Naná, az első kettő egyedi, azóta csak abból élősködnek, utánozzák a stílust, de sajnos még mindig sokkal jobban hasonlít az Oblivion-re, hisz egy az egyben arra ültették át az egészet, ez pedig igénytelen.
22.
22.
Auchen
Lehet, hogy sikeresebb lesz de attól még nem lesz jobb mint az első kettő. A 3 se volt jobb, ez se lesz, attól még, hogy az Obsidian készíti.
21.
21.
Optimus Prime
#19: Ez igaz. Lehet expansion pack vagy egy nagyobb DLC.

Bár én annak is örülnék, ha az alapjáték vagy inkább a GOTY a kezembe lehetne. Egyszer láttam az előzetesét és BioShock alázó feelingje volt. =)
20.
20.
LonGleY
Oké, hozzászólásokból kiderült. Legalább annak van infótartalma, ez a szimpla spekuláció semmire sem volt jó.
19.
19.
LonGleY
Csak arról nem esik szó a hírben, hogy mi a frász az a New Vegas? Egy kiegészítő F3-hoz?
18.
18.
K.G.
#16: A harmadik rész is 18as karikás. Ez alatt szerintem minden belefér. Remélem bele is tesznek mindent, ami csak az eszükbe jut. Nehogy már a cenzúra miatt maradjunk ki valamiből.
17.
17.
bitbandita
#15: a VATS benne marad és ráadásul ki lesz bővítve (ami ha jól emlékszem a közelharccal lesz kapcsolatban)
16.
16.
bitbandita
#7: "hajjaj... ha hoznak egy olyan hangulatot, mint a 2-ben New Renoé volt, az mindent ütni fog."

Bizony bizony, az nagyon király lenne! Bár a mai prűd, világban... New Reno tele volt droggal, kurvákkal, sőt, volt egy olyan küldi NR-ban, hogy még pornósztár lehettél :)
15.
15.
IceColdKillah
Az első trailerben láttam hogy libeg a csóka köpenye. Ha tényleg olyan fizikát dobnak a game-be amitől így meglátszik a szél, vagy legalább hasonló lesz mint a SW: TFU-ben Vader köpenye.... Az kemény lesz.



Remélem benne hagyják a V.A.T.S. célzó rendszert, és hogy karakter készítéssel indul a játék. Ja és legyen benne sok jó pisztoly pl.: Desert Eagle (kedvencem:)!
14.
14.
bitbandita
#12: és helyesen: who don't give a shit? vagy I don't give a shit
13.
13.
bitbandita
#12: ??? Miért, mondta azt hogy nem?
12.
12.
KD
#2: who gives a shit? akkor is kurvajó lesz
11.
11.
adye
ajj srácok bocs nem akarom szennyezni a fórumot csak valamiért nem dobja be tisztességesen a hozzászólásomat =(
8.
8.
gegory
Én az első résszel 1 nyarat átjátszottam. A másodikkal 10 napot amig a cuccaim elnem tüntek a kocsiból. A F3mal meg kb most tartok a 30 napnál :D
7.
7.
Runciter
#1:

ez annyira hülye kérdés volt...



#6: hajjaj... ha hoznak egy olyan hangulatot, mint a 2-ben New Renoé volt, az mindent ütni fog.

6.
6.
K.G.
Fallout 3 erősségeire, és még hozzátesznek.

Ha ez igaz, akkor megszülethet az év RPGje.
5.
5.
serioustomy
Az biztos, hogy nagyon jó lesz ! :)
3.
3.
adye
Úúú gyerekek szerintem játékidő tekintetében heteket töltöttem el az első 2 résszel. A háromba is simán beleraktam vagy 2 napot. Még a tacticcsal is elvoltam egy kicsit =)

Ez a rész is űber várós mászt hev számomra!
2.
2.
Mathia$
#1: játék leírása:

"A nagysikerű Fallout univerzumban játszódó szerepjáték legújabb epizódja, amelynek semmi köze sem lesz az előző részek történéséhez."
1.
1.
adriano28
mer a new vegas a 3 folytatása?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...