Fallout: New Vegas gyűjtői kiadás kártyásoknak

  • Írta: InGen
  • 2010. május 12.
  • Érdekesség
Link másolása
A Bethesda és az Obsidian tényleg a rajongóknak készíti a New Vegast, így kedveskednek nekünk egy fantasztikus gyűjtői kiadással is, megpakolva tengernyi extrával.
A Bethesda és az Obsidian tényleg a rajongóknak készíti a New Vegast, így kedveskednek nekünk egy fantasztikus gyűjtői kiadással is, megpakolva tengernyi extrával, s ráadásul nem is akárhogy néz ki.

Ugrás a galériához

  • "Lucky 7" pókerzsetonok. Mind a hét zseton a New Vegasban megtalálható kaszinók egy-egy egyedi designját jeleníti meg.
  • New Vegas kártyapakli, minden kártyán egyedi illusztrációval a játék karaktereivel és frakcióival. Használható pókerezni, vagy blackjackezni, de akár a Caravan néven futó új kártyajátékot is tolhatjuk a segítségével, amit az Obsidian kizárólag a New Vegas kedvéért talált ki.
  • A játékban fontos szerepet betöltő "Lucky 38" zseton utánzata
  • Keményfedeles képekkel illusztrált regény All Roads néven, mely elmeséli néhány karakter történetét, valamint részletezi a New Vegas sztorijához vezető eseményeket. A könyvet a játék kreatív igazgatója, Chris Avellone írta és a Dark Horse Comics képregényes céggel közösen készült.
  • "Így készült a Fallout: New Vegas" DVD a szokásos tartalommal: interjút, konceptek, háttérinfók a történetről, karakterekről és az egész Fallout világról.
13.
13.
szatiricon
Egyszerüen ennyi: KELL!!
12.
12.
Csabb
Egy új Elder Scrolls mostmár tényleg dukálna... de azért ez sem fájna annyira :D
11.
11.
Extol
Wááá, Bethesda nem minthogy az új Elder Scrollsal foglalkozna x3
9.
9.
Necreon
Szép kiadás, azt meg kell hagyni.
8.
8.
adye
#7: Szerintem lesz, a 3 is volt és egy picit később jött ki ha emlékeim nem csalnak.
6.
6.
Split
Huhh vajon mennyi kerül? Már most félreteszem erre a pakkra a pénzt! :)
5.
5.
Normen76
#3: Amennyire én tudom, szeptember 30 (2010) a megjelenési dátum. Egyenlőre.
4.
4.
Normen76
34 éves vagyok, kb. 16 éve játszom PC-s játékokkal. Fallout 3..... nincs mit regélni... Maximálisan a legjobb játék amivel valaha találkoztam. Nagy reményekkel várom ezt a verziót is. Egész biztosan megveszem eredetiben. Még a kedvesem is megfogta, pedig ő alapból megvet(ett) minden PC-s játékot :D. Hetek óta játszik vele :)
3.
3.
Beau
Sima dobozos formátumban is megjelenik?

Mikor jelenik meg?
2.
2.
Dresa
Én a harmadik résznek vagy 3 szor ugrottam neki de 10-20 perc után mindig feladtam, majd amikor már nagyon unatkoztam valahogy mégis sikerült belezúgnom, ugyhogy várom nagyon már ezt a részt is!!
1.
1.
adye
A Fallout azon kevés játékok egyike amire szívesen költenék pénzt, csupán a single player élmény miatt. Ki tudja lehet ez lesz még a végén belőle...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...