Idén már nem jelenik meg az új Ghost Recon

  • Írta: fojesz
  • 2010. május 19.
  • Csúszás
Link másolása
A Ubisoft nem meri bedobni az új Ghost Recont a mélyvízbe, az év végi megjelenés helyett inkább eltolják a játék boltokba kerülését a jövő év első negyedévére.
A Ubisoft nem meri bedobni az új Ghost Recont a mélyvízbe, az év végi megjelenés helyett inkább eltolják a játék boltokba kerülését a jövő év első negyedévére.



A Ghost Recon: Future Soldier a karácsonyi szezon tájékán (merészebb feltételezések szerint október végén) jelent volna meg, azonban a Ubisoft a kemény mezőnyre hivatkozva 2011. első negyedévére tolta el a boltokba kerülés dátumát.

Az év vége hagyományosan sűrű szokott lenni a megjelenések szempontjából, a legtöbb kiadó igyekszik ezekre a hetekre igazítani a fajsúlyos címei premierjét. Éppen ezért a mezőny nagyon erős szokott lenni ekkortájt, tavaly már több példát láttunk arra, hogy a jobb eladások reményében egy-egy címet átcsúsztatnak a következő év első hónapjaira. Így járt a Future Soldier is, amelynek a Call of Duty: Black Ops lehet igen erős kihívója - már csak azért is, mert újabban a Call of Duty játékok nem igazán engednek teret más címeknek, ha az üzleti eredményeket nézzük.
6.
6.
Mathia$
Nem baj, úgy is el leszünk látva coddal meg mohhal. :)
5.
5.
AmreyP
Ezt Nagyon bírom:D mindenki eltolja másik évre...utobbi héten kb 3 játékot láttam ugyanigy...Majd kijön mindegyik egyszerre januárba vagy februárba 1 hét elcsuszással :)
4.
4.
Lachgas
hmmm ... na nembaj tudok még várni. Gamebattles clánunk is már összeállt, igy nyugodtak vagyunk.
3.
3.
xICEMANx
Jó kis cikk... pedig vártam nagyon a játékot... dehát remélem csak előnyére válik a jövő évi kiadása...
2.
2.
Ca$h
Még szerencse, hogy bétateszt lesz... :)))
1.
1.
K.G.
Nyáron bétateszt! Hajajj...:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...