Elkeltek a Heavy Rain filmes jogok

  • Írta: InGen
  • 2010. május 20.
  • Érdekesség
A Quantic Dream zseniális PS3-exkluzív játékának filmadaptációs jogait egy hatalmas aukció keretén belül vásárolta meg a Unique Features filmstúdió.
A Quantic Dream már régóta próbálja eladni a filmjogokat, s habár eddig úgy tűnt, a Warner Bros. a legesélyesebb vásárló, a helyzet a CAA aukció keretein belül komolyan megváltozott.


Végülis a felek addig licitáltak, míg már csak a Unique Features maradt játékban. Ez egy visszonylag újonnan létrehozott filmstúdió, amit az egykori New Line Cinema veteránok, Bob Shaye és Michael Lynne alapítottak. Shaye nem kis név a szakmában, többek között ő adott zöld utat a Gyűrűk Urának,  az Amerikai História X-nek és a Végső Állomás-sorozatnak, s híres arról, hogy miközben a rendezők / írók prezentálják neki ötleteiket, egy deka érzelmet sem lehet leolvasni az arcáról, így sosem lehet tudni, hogy éppen jó vagy nála, vagy ki fog dobni a következő percben. Peter Jackson is első kézből tapasztalta meg az öreg stílusát.
10.
10.
sayainbarni
Idén lessz már a mozikba?
9.
9.
Raam989
#5: Edward tökéletes lenne.
8.
8.
iNKARNATE
PS3 exklúzív lesz, fel kell mutatni a PS3 számláját a moziban :(
7.
7.
zoli12i
#6: sok pénzt szereznének !
6.
6.
SLi
Nem tudom mi értelme lenne egy ennyire filmszerű játékot filmre vinni, ha már az amúgy is szinte egy interaktív film. a játék cselekménye lenne leforgatva? Nem hiszem, szerintem az lesz hogy átveszik a címet meg az origami gyilkos alakját és kb ennyi kapcsolat lesz.
5.
5.
zoli12i
#4: mint Etahn inkább Edward Norton. De akár a igazi színészek is lehetnének.....
4.
4.
Beau
#3: Az attól függ: mennyi a bűzsde, milyen rendezőt találnak rá, és a hogy melyik színészek.Én mondjuk Colin Farrel mint Ethan.

Johnny Depp mint Normen.

3.
3.
Raam989
Fakk... rohadt pénzéhes dögök, meg fogják gyalázni ezt a játékot is... :(
2.
2.
hakydakillah
akkor már nem kell megvennem a játékot, hanem megnézhetem filmben :-)
1.
1.
Beau
Remélem megfelelő színészeket találnak hozzá.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...