Böngészőben futó játékokkal erősít a Google

  • Írta: zoenn
  • 2010. május 20.
  • Érdekesség
Link másolása
A Google az I/O konferenciáján feltárta a böngészőjéből futtatható Chrome Web Store-t. A felhasználók több népszerű játékot is futtathatnak webes felületről.
A Google az I/O konferenciáján feltárta a böngészőjéből futtatható Chrome Web Store-t. A felhasználók több népszerű játékot is futtathatnak webes felületről. Az alkalmazás-bolt még ez évben indul útjára és lehetővé teszi, hogy könnyen rátaláljunk olyan webes alkalmazásokra, melyre a mindennapokban szükségünk lehet. Valamint lehetőséget biztosít olyan fejlesztők programjainak megosztására, kik eddig több nehézségbe ütköztek publikálás terén. Mindössze egy webböngészővel felvértezett operációs rendszerre van szükség, az alkalmazások közvetlenül itt futnak a telepítés után. A Chrome használata nem kötelező, ámbár az ezt használók speciális app-indító felületet kapnak.


A bemutató során kiderült, hogy ebben a Chrome Web Store-ban a premierkor elérhetővé válik a PopCap népszerű Plants vs. Zombies alkotása, valamint a Lucasarts LEGO Star Wars portja, mely a The Quest for R2-D2 névre hallgat. Mindkét játék azonnal indítható, utóbbinál pedig a megszokott 3D-s környezetben kalandozhatunk LEGO-figuráinkkal. Megjelenéskor vélhetőleg bővülni fog még a lista.

Egyelőre kérdéses még, hogy a Google képes lesz-e ingyenes alkalmazások befogadására, vagy egy sima Paypal-os előfizetéses rendszerben gondolkozik. Google mint játékmágnás? Furcsán hangzik.

14.
14.
elite_hun
Nézzétek meg a Google logóját az is érdekes ha ráklikkeltek :D
13.
13.
Motig
#9: akkor az élet értelme nem 42?:(
11.
11.
Speper
#2: Nem lesz, már az.
9.
9.
Reel
#4: A bolygó terve már kész van, most tesztelik sokmillió földlakó segítségével. Te is megnézheted, hogy milyen lesz, csak keress rá, hogy google earth. :D
8.
8.
szabi113
Jólérzem, hogy a hobbijátékos van megcélozva?



Talán pár év múlva már velük is kell számolnia a Nintendo-s csapatnak :P
6.
6.
Giga0509
Király :D jöhet jöhet!
5.
5.
K2 The Highest
PVZ!!!! Legatomabb:) Még több ilyet!
4.
4.
wildláma
ja 20 éven belül megalapítják gugliországot, Amerika és Kanada határánál, ott él majd 3 millió gugli lakos, és szuperkatonai hatalom lesz, mert befolyásolja a világ minden internetezőjét, és harcba hívja őket, és a végén világuralomra törnek. onnantól a Föld nem Föld lesz, hanem Gugli, meg miegymás ... értitek :D
3.
3.
dareal
"Mindössze egy webböngészővel felvértezett operációs rendszerre van szükség"



khm, érkezik a chrome os :) sok-sok ilyen cloud rendszerben üzemelő szoftvert fognak most kidobni.



http://hu.wikipedia.org/wiki/Chrome_OS
2.
2.
princeps27
1.
1.
Maxxer
Kezdek félni a Guglitól..:S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...