Plants vs. Zombies DS, MAC, PC, X360

A valaha volt egyik leghülyébb játékötlete: növények a zombik ellen! Vajon ki fog győzni? A lassú, de erős élőhalottak csapata? Vagy a természet ismét felülkerekedik minden bajon? Csak rajtad múlik!

Tízéves a Plants vs. Zombies

Nehéz elhinni, pedig így van: tegnap volt tízéves a PopCap nagy sikerű tower defense-játéka, a Plants vs. Zombies. A gyors sikerre később ráugrott az EA is, igazi frencsájzot csinált belőle.

Megszűnik az Origin On the House programja

Nem osztogat több ingyen játékot az EA. A 2014-ben debütált On the House szekció olyan remek játékokat ajándékozott az Origin-felhasználóknak, mint a Dead Space, a Battlefield 3, vagy az első Dragon Age.

Két ingyenes játék jutott mára

A Ubisoft tartotta a szavát: mától ingyenesen tölthető az Assassin's Creed IV: Black Flag a Uplayről, illetve az EA is osztogatós kedvében van, ezúttal a Plants vs. Zombies: Game of the Year kiadása zsákolható be az Originen.

Ezért rúgták ki a Plants vs. Zombies alkotóját

Érdekes információk láttak napvilágot a Plants vs. Zombies alkotójáról. Úgy hírlik, George Fant a pay-to-win modellel szembeni tiltakozása miatt rúgta ki évekkel ezelőtt az Electronic Arts.

Itt van a Games with Gold júliusi kínálata

Bejelentette a Microsoft, milyen játékokat kapnak júliusban a Xbox Live Gold előfizetők ingyen. A Games with Gold most ünnepli második szülinapját, ezért egy fontos bejelentéssel is készült a cég.

E3 2015: Teaseren az új Plants vs. Zombies

Gyakorlatilag 99 százalék, hogy az EA a jövő héten bejelenti a Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2-t. A múlt heti pletykák után már egy hivatalos teaser erősíti bennünk a gyanút. Lehet vágni a centit!

Heti akciók és leárazások - Black Friday Special

Idén november 28-ra esik az amerikai fekete péntek, amit mi magyarok ugyan nem ünnepelünk, a játékos társadalomban azonban érezhető hatást fejt ki. Ezeket az árban is érezhető változásokat követtük most le nektek.

Íme, a következő ingyenes EA-játék

Most már nem ingyenes a Dead Space, bízzunk benne, hogy mindenki le tudta tölteni, akinek szüksége volt rá. Az Electronic Arts cserélte az Origin ajándékát, most a Plants vs. Zombies van soron.

Képregény készült a Plants vs. Zombies alapján

Képregény készült a Plants vs. Zombies alapján, az első két epizód már olvasható, a többi pedig még a nyár folyamán megjelenik. Az anyag egyelőre iOS-exkluzív, novemberben lesz nyomtatott kiadás is belőle.

E3 2013: Plants vs. Zombies: Garden Warfare?

Valami készül Plants vs. Zombies: Garden Warfare címmel, legalábbis az E3-on kiállított molinók erről tanúskodnak. Mi lehet ez? Spin-off? Animációs film? Vagy csak vicc?