A Red Dead Redemptioné az év legütősebb startja

  • Írta: Daks
  • 2010. május 24.
  • Érdekesség
Link másolása
A Rockstar legújabb western játéka, a Red Dead Redemption megnyitotta a pénztárcáinkat, sőt az év legütősebb startját tudhatja magáénak.
A Rockstar legújabb western játéka, a Red Dead Redemption megnyitotta a pénztárcáinkat, sőt az év legütősebb startját tudhatja magáénak.


A játék olyan címeket taszított maga mögé, mint a Final Fantasy XIII, a Heavy Rain, vagy a Battlefield, és csak az Egyesült Királyságban két nap alatt 300.000 darabot adtak el belőle. A statisztikák szerint sokat számított a sikerben az, hogy a helyi forgalmazó 800 ingyen Microsoft pontot, egy ajándék 3:1 to Yuma DVD-t, és egy war horse DLC-t adott minden előrendelőnek. A nemzetközi adatokat egyelőre nem ismerjük, a hazai eladásokról készült statisztika pedig várhatóan péntekre készül el.

Érdekel milyen lett az új Red Dead játék?
Zoenn leírásából mindenre fény derül!
20.
20.
Gamebr3ak3r
Ez a játék nagyon királyra sikerült.Sokkal jobban él a játék mint a gta 4-ben.Olyan spontán dolgok történnek benne ami lehet minden játékosnál máshogy történik.Hangulatos.Meg szebb mint a gta de gondolom azért mert nincs anyi ember meg jármü és több hely maradt a grafikának.Meghát nico azért elég bénán mozgott meg lassan.Néha már zavaró volt.Ez egy kifogástalan játék.szerintem.A rockstar nem ad ki sok játékot de amit kiad az emlékezetes.
19.
19.
X-Master
#17 Így. Amit elmondtál, az mind szép és jó, sőt igaz is, de tudod nálam egy játék szart se ér ha nem fog meg a hangulata.
18.
18.
dzsiádzsó
#16: GTA-nál messze jobb játék ami tényleg elég nagy kiábrándulás volt, persze grafikailag, és fizika jó, de küldetések, és a funkciók béke feneke alatt voltak.



RDR viszont eddig a legjobb, lehet év játéka lesz ha nem jön valami komolyabb, mert már most 10x annyi a játékidőm mint az Alane Wakeben...
17.
17.
XDannyL
#16: A GTA 4-ben hogy lehet csalódni? :O

Szerintem az év legjobb játéka (egyenlőre).

Mind a grafika, mind a fizikai megoldások tökéletesek.

Arról nem is beszélve, hogy gondolj bele mennyi meló megcsinálni egész New York-ot, és ahhoz képest nagyon szép.



A Red Dead Redemption-nel még nem játszottam, de a videók alapján nagyon igéretes :)
16.
16.
X-Master
Én nem veszem meg, mert ez egy új vadnyugati GTA, és mind a GTA 4-ben, mind a Call of Juarez 2-ben hatalmasat csalódtam.

Ezek után már elvesztettem a bizalmam.



Talán majd csinálnak jobb játékokat is, most már elkezdték páran. pl. Bioshock 2, Assassin's creed 2.



JA és ha egy vadnyugati játékban nem lehet berendezési tárgyakat hajigálni, mint a COJ 1-ben, az már nem is az igazi



SORRY :(
15.
15.
fojesz
#14: Ugyanakkor tény marad, hogy egy Audi autón a márkát fizeted meg.
14.
14.
InGen
#9: az lehet, hogy az Audi másfél millió forintból állítódik elő, de az nem tartalmazza az autó és a motor fejlesztésének előző 5-6 éves több száz milliós költségeit, amit az Audinak szintén be kell hoznia, ami azt hiszem egyértelmű, hogy lehetetlen lenne, ha mondjuk 2 millió forintért adnák az autót.



A helyzet ugyanez a játékokkal.
13.
13.
zyben
#9: Igaz, de akkor 3.000Ft al számolva 900.000.000 Ft 2 nap alatt egy kontinensen......... Szerintem elég jó pénz van ebben......... És ezért bosszantó, hogy a kiadók már a használt játékok ellen is harcolnak( tudom a rockstar nem). De mondjuk ha valakinek nincs pénze rá, és letölti, sztem nem kell megkövezni. Annyira nem károsítja meg őket. de ez nagy off., bocsi.

Szerintem én megveszem ezt a játékot!!!
12.
12.
vmiki88
lehet ezt meg fogom venni, mert szeretem a GTA-kat és mindez western stílusban :d
11.
11.
hakydakillah
Ebből láthatja a drága Namco Bandai, hogy ide nem rövidebb játékok kellenek, hanem ütősek, és azt venni fogja a nép :-)
9.
9.
tjames
#7: Nem számolhatsz 10.000,-Ft-nak megfelelő áral, hisz az eladási árban a fejlesztésen és reklámokon kívül benne van a DVD előállítási, a szállítási, és a bolt haszna is. Szerintem egy 10.000,-Ft-os játékból jó ha 4.000,- illeti a kiadót. De még annyi sem szerintem.... inkább csak 3.000

(vegyük pl a kb 10MFt-ba kerülő Audit, ami bevallottan 1.5MFt-ból állítódik elő :) szóval mire boltba ér egy áru, addira jelentősen megemelkedik az ára :(
8.
8.
Yagami Light
Jó játék, csak az a gond, hogy egy árva kukkot sem értek belőle, hogy mit beszélnek. Német feliratra állítottam, mert csak azt a külföldi nyelvet értem jól, de a felirat olyan kicsi és ráadásul össze van préselve, hogy alig bírom kivenni mi van odaírva, de hát az már az én bajom.
7.
7.
zyben
Azért az durva: csak Angliában 300 000 db ot adtak el 2 nap alatt. Gondoljatok bele azt írták, hogy az elkészítése 100 000 000 dollárba került. Ha 10 000 Ft-al számoljuk darabját, akkor csak ott Angliában 2 nap alatt megelett a belefektetett pénz.
6.
6.
PutyPuruty
3:1 to Yuma az nem a börtönvonat Yumába?

De megérhete előrendelni
5.
5.
renato999
4.
4.
gynorbi
Nemcsodálom, hiszen hihetetlen jó előzeteseket meg gameplayeket adtak ki róla:D A átékot nem próbáltam, de biztos zsír
3.
3.
tjames
Nos hosszú idő óta ez az első játék, amit megjelenéskor szerzek be. Igaz a fejlesztők utóbbi időben nyilatkozott "csak a boltban vett új játék a jó játék" kijelentéseinek ellenére ezt is használtan szereztem be, s már megjelenés után egy héttel így is magaménak tudhatom. (hacsak jómagyar ember módjára nem lép vissza a csóka)

Szóval remélem is hogy tényelg ilyen jó!
1.
1.
gogolbordello2
men csoda,hogy olyan jól fogy,alapból qurva jó,hát még így
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...