A magyar fiatalok játszanak a neten, és letöltenek

  • Írta: Daks
  • 2010. május 27.
  • Hír
Link másolása
A Gemius és az Ipsos Audience közös felméréséből kiderült, hogy a magyarországi fiatalok játékra és letöltésre használják a világhálót, de sok a chatelő és társkereső is.
A Gemius és az Ipsos Audience közös felméréséből kiderült, hogy a magyarországi fiatalok játékra és letöltésre használják a világhálót, de sok a chatelő és társkereső is.

Hazánkban másfél millióan tartoznak a 15-24 éves korosztályba, a Nemzeti Médiaanalízis őket vizsgálta. A felmérésből megtudtuk, hogy 80%-uk havonta legalább egyszer internetezik, a legtöbben pedig elsősorban játékra, letöltésre, chatelésre és társkeresésre használják az online világot. Apró érdekesség, hogy a fiatalok jóval több videomegosztót, és közösségi szájtot látogatnak, míg a felnőttek a legtöbb időt hírolvasásra és szexoldalakra fordítják. Mit gondolsz, igazuk lehet?
42.
42.
CJgabor
#42: hopp, ismeretlen karakter fail :D

az alsó sorba LoL-t akartam írni (áthúzott "L" betűvel, csak nem ismerte föl^^)
41.
41.
CJgabor
csupán egyet tudok érteni az előttem írókkal. ebbe most mi olyan nagy cucc? és ezért pénzt kapni? :D

o
40.
40.
watto
40: egy ilyen kommentre már érkezett egy "kiokosító" válasz..
39.
39.
LnB
Ebben a hírben az a szomoru, hogy ezek a szakértők ezért pénzt kapnak! Megkérdeztem volna bárkit aki itt van a GK-n az is megtudta volna ezt "szakérteni". Vicc :D
38.
38.
drat576
nem értem a hírértéket, mégis mi másra fordítanák a netet a kölkök, ha nem ezekre?
37.
37.
Ryukian
Szerintem teljesen tök mindegy, hogy a májvíájpí előtt, vagy a gamekapocs előtt rohasztjuk az agyunkat.... Egykutya...



Egyébként az interneten én spec. szoktam keresni órákra pluszokat/szorgalmikat, esetleg a házihoz egy kis segítséget, zenei videókat (klipek, dobfeldolgozások) kottákat keresek.



35: Én becsülöm az olyan embereket, akiknek van életük. Társadalmi életük. Képesek kommunikálni más emberekkel, és nem zárkóznak el a világ elől. De mondjuk nekem vannak olyan ismerőseim, akik elérhetetlen távolságra vannak, és internet nélkül valószínűleg sehogy nem tudnánk kapcsolatot tartani. (Valljuk be, néhány óra hosszát telefonálni nem egy olcsó mulatság.) De ez mondjuk határeset, csak megemlítettem, egyébként igazat adok neked:) (egyébként chatelni én sem szoktam, a fórumokon szoktam eszetlenkedniXD)
36.
36.
adikas
venybaby igazad van és a mai fiatalságot még ezeken kívül határtalanul lehetne jelképezni.(de az idetartozik ,hogy nem ők tehetnek róla,hanem a rendszer mely ezt létrehozta)

Egyébként ahogy megfigyeltem a GK-n nagy sikk az egymás közti civakodás.

34.
34.
Adamknight
Én legfeljebb a szótárt használom néha a neten, letöltögetek ezt azt (főleg játékokat) na meg játszok. Apró érdekesség, hogy nem chatelek, hanem inkább a való életben találkozok a haverjaimmal. :D (kb 2-3 hónapja nem voltam fent msn-en :D)
33.
33.
XDannyL
Na jah...

Most így hirtelen nekem sem ugrik be semmi más amit neten lehetne csinálni :D
32.
32.
zsizsi
29:OK szóval most elmondtad magadról hogy öreg vagy úgyhogy takarodj NDK-s pornót nézni nagy hónaljkutyákkal xD
31.
31.
watto
szerintem nem arra gondolt, hogy nyomorult a fiatalság.. de majd kijavít, ha mégis így lenne :P
30.
30.
exonic
#29: Mi jogon nevezed te a fiatalokat nyomorultaknak? Te is voltál fiatal, biztos te is azt csináltad akkor, ami épp a "divat " volt, manapság ez a netezés, és nincs ebben semmi , hogy a fiatalok pl msneznek, így legalább fenn tudják tartani a kapcsolataikat stb... azt leszámítva hogy függővé tesz... nameg még mindig jobb mintha szexoldalakat néznének, nemgondolod?
27.
27.
Raam989
#23: Már most is bajok vannak belőle. Lásd pl a nyugdíjkorhatár folyamatos kitolását...
26.
26.
Ryukian
Hát én egy új dolgot tanultam ebből a hírből: 1.5 millió a 15-24 éves. Más újdonságot nem nyújtott. Én mondjuk néhány közösségi oldal látogatására, az elektronikus levélfiókra, fórumokra használom általában az internetet.Na meg a beszélgetőprogramok - ugyebár. Nem mondom, hogy nem szoktam letölteni (ki nem?), de mondjuk a mai világban, ahol minden íly drága, ez nem olyan meglepő. (bár még nem tartozom az említett korosztályba:D)
25.
25.
tomee33
#9: Én a felmérés készítőire gondoltam.Minden pöcs pénzt kap a leg hülyébb dolgokért.
24.
24.
Knodros
23.
23.
boldi89
Érdekes de amúgy igaz magamból kiindulva én is ezekre használom az internetet.Az meg nagyon gáz hogy hazánkban csak 1.5milióan vagyunk 15-24 év közötti fiatalok ez nagyon kevés szerintem nem kell részleteznem miért lesz ez baj pár év múlva.
22.
22.
Tharathiel
#21: nem gáz amúgy, csak kicsit sok volt így reggel...:D
21.
21.
Tomie7
#18: Fú hát akkor te biztos nagy arc lehetsz otthon ;$

Lehet félre értettem elnézést...:S
20.
20.
Raam989
Másfél millió 15-24 éves?

Nagyon kevés...
19.
19.
Killerbee
#16: Na LoL :D Na igen nem mind1 :D
18.
18.
plczhenrik
Ez a gyerek mekkora :)))))))))))))

Inkább a könyveket forgasd egy kicsit, akkor talán értelmesen is meg tudsz nyilatkozni, annélkül, hogy szarrá égetnéd magad! :D
17.
17.
Tharathiel
#10: Köszönjük, hogy ezt megosztottad velünk. Egyébként, csak hogy felvilágosítsalak, cheat=csalás, chat(ami a hírben is olvasható)=online beszélgetés...-.-' xD
16.
16.
Stocc
15: chatelésre használják, nem cheatelésre :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...