Lelőtték a Beyond Good & Evil 2 fejlesztését?

  • Írta: fojesz
  • 2010. május 29.
  • Pletyka
Link másolása
Már megint temetik a Beyond Good & Evil folytatását: a pletykák szerint a Rayman-sorozatot is jegyző Michel Ancel elhagyta a Ubisoftot, így a projektet lelőtték.
Már megint temetik a Beyond Good & Evil folytatását: a pletykák szerint a Rayman-sorozatot is jegyző Michel Ancel elhagyta a Ubisoftot, így a projektet lelőtték.



Michel Ancel és egy másik sztárfejlesztő állítólag elhagyták a Ubisoftot és saját stúdiót alapítottak, s miután a Beyond Good & Evil 2 munkálatai amúgy is problémás voltak, a kiadó lelőtte a készülő projektet. Egyelőre a Ubisoft nem reagált a hírekre, de tény, hogy a Beyond Good & Evil folytatásáról gyakorlatilag a 2008-as teaser trailer óta semmit sem hallottunk, csak tavaly nyáron röppent fel néhány hasonló, a játék fejlesztésének szüneteltetéséről szóló hír. A másik érv az lehet a leállítás mellett, hogy a Ubisoft igazából jó ideig nem is érzett késztetést a második rész elkészítésére, ugyanis az első epizód csúfosan leszerepelt az üzletekben dacára annak, hogy egyáltalán nem volt rossz játék.

Frissítés: A Ubisoft cáfolta a híreket, a Beyond Good & Evil 2 továbbra is fejlesztés alatt áll, és Michel Ancel sem hagyta el a csapatot.
6.
6.
aRkye
Na én várom a fejleményeket, mint ahogy magát a játékot is!

Imádtam az elsőt! Hatalmas élményt nyújtott! néhányszor végigtoltam!

AKAROM A MÁSODIKAT!!!
5.
5.
Motig
#4: véleményemet osztotad meg(egyébként csak az volt az egyel a baj hogy szerintem kicsit rövid volt... de hát ez a mai világba lasan nem hátrány...) bár az egy is csak azért bukot meg mert nemvolt semi hírverése... pedig lazán megérte volna a marketing gépezetet!
4.
4.
MadDragon
#3: Úgy legyen, már rég nem volt semmi hír róla.
1.
1.
adriano28
akkor végülis kihalt meg most?



R.I.P.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...