Hayter: mi történt a Metal Gear Solid filmmel?

  • Írta: InGen
  • 2010. június 3.
  • Érdekesség
Link másolása
David Hayter, Snake állandó angol szinkronhangja nyilatkozott arról, miként is áll a helyzet a régóta levegőben lógó Metal Gear Solid filmmel kapcsolatban.
A modern sikerjátékokból egyre több kerül át a nagy vászonra is. Most jelent meg a Prince of Persia, készül a Kane and Lynch, a Hitman 2, a Mass Effect és a Warcraft, de furcsa módon a Metal Gear Solidról semmit nem hallunk. Pedig ez volt az első cím, ami behozta a filmszerűséget, a filmszerű történetmesélést a játékvilágba.

 

Minden egyes MGS játék végén, miután 40 percig meredtünk magunk elé, a letörölgettük a könnycseppeket az arcunkról, s elgondolkoztunk életünk értelmén, az a gondolat jutott eszünkbe: hogy lehet, hogy Kojima még nem rendezett filmet, illetve, hogy lehet, hogy nincs még Metal Gear Solid film? Nos, David Hayter szerint -aki egyébként Snake állandó szinkronhangja, s nem mellesleg forgatókönyvíró- az egész téma egyelőre valahol Hideo Kojima és a Sony között akadt el. A Sonyt szerették volna megnyerni a film elkészítésére, s állítólag egy ponton már ott is tartottak, hogy egy producer megkérdezte Haytert, hogy szeretné-e megírni a forgatókönyvet.


"Persze, hogy szeretném. Elég jól ismerem a történetet, sőt jobban ismerem, mint bármilyen más forgatókönyvíró a Földön. Én mondtam ki minden egyes szót, amit Snake mondott, szóval úgy gondoltam, képes vagyok rá." -nyilatkozta Hayter. A probléma, hogy habár a forgatókönyvíró/szinkronszínész megpitchelte a Sonyt a sztorival, láthatólag mégsem indul el semerre a project, ráadásul senki nem tudja, miért, úgyhogy továbbra is azt kell feltételeznünk, hogy a Sony és Kojima nem tudnak megegyezni a feltételekről.
10.
10.
Mathia$
#5: telómon lévő verzában azt mondja hogy: "can you hear me?"
9.
9.
OneWingedAngel
#5:" Loud and Clear Snake" :)
8.
8.
kasy
Nem olyan nagy titok, a pénz volt a gond. A Sony és Kojima által papírra írt és egymásnak átcsúsztatott összeg között hatalmas volt a különbség, amelyek nem akarták egymást közelíteni.
7.
7.
Hororo
ba***a meg akkor a k**va Sony, még az az egyetlen szerencse, h Hayter írta a forgatókönyvet...Meg h még Kojima is közreműködik. Egy biztos, hogyha ők ketten résztvesznek a filmben, márpedig igen, akkor tuti jó lesz. Mellesleg Kojimáék nem gurítanak szarral
6.
6.
Maxxer
Én a játékbeli videók levetitését akarooooom!:D Feliratozzák ,vágják össze ..és adják leee . Nemkell nekem film ,csak ez:D
5.
5.
girgosz
#3: "do you read me" pontosan.
4.
4.
davidhaver.
Jó arc ez a hayter a guyver the dark hero-ban bírtam,de hogy egy tényleg méltó film adaptációban ő vigye a hátán a filmet...hát annyira nem nagy színész, viszont 2012-re van kiírva imdb-n a film és a filmet kurt wimmer rendezi aki az equilibriummal már bizonyított,viszont az ultraviolettel meg alulmúlta magát.
3.
3.
Mathia$
"This is Snake. Colonel, can you hear me?" ez mekkora, az első rész elején :)
2.
2.
Rave24
Szerintem is ő lenne a legjobb rá, már csak azért mert ahogy megszólal, azt más nem nagyon tudja megfelelően csinálni.
1.
1.
Mathia$
Hayter-nek kéne játszania Snake-t is a filmben, nagyon jó lenne, kicsit átmaszkolva teljesen ugyanúgy nézne ki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...