Metal Gear Solid PC

Az első generációs PlayStation-re megjelent Metal Gear Solid a PlayStation Network-ön keresztül a PS3- és a PSP-tulajok számára is elérhetővé válik - egyelőre csak Japánban.
1704729641

Állítólag a Metal Gear Solid első részét is remake-elik

Már nem új keletűek a Metal Gear Solid felújításáról szóló szóbeszédek, hiszen már évek óta foglalkoztatják a nagyérdeműt. Friss infók szerint a legendás első rész kaphat egy remake-et, amely kizárólag PlayStation 5-re jelenik meg.
1698675124

Brit toplista: Mario lenyomta Pókembert is

Helycsere történt a brit toplista élén: ezúttal Mario és barátai vihették haza a dobozos eladási lista aranyát. Érkezett néhány izgalmas új cím is, a dobogó jelenlegi urait azonban nehéz lesz kirobbantani a helyükről.
1698242400

Itt a 4K-s mod az Metal Gear Solid: Master Collectionhöz

Egy rajongó már órákkal a megjelenés után elkészítette a modot, aminek nála a második és a harmadik rész akár 4K-ban is játszható. A Nintendo Switch-tulajok ezúttal is a rövidebbet húzták.
1698044400

Kihagyták Kojimát a MGS Master Collection Vol. 1 stáblistájából

A sorozat atyja és a Konami közti kapcsolat alapján egyáltalán nem meglepő a lépés, sőt már-már logikusnak tűnhet, azonban mégis meredek, hogy nem említik meg név szerint azt, aki nélkül létre sem jött volna a játék.
1698040800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hosszú várakozás ér véget a héten, de ha valakinek nem kenyere egy lámpás íróval kalandozni, az grandiózus kémkedésbe is foghat, vagy újra elfoglalhatja Khazad-dûm tárnáit.
1697698000

Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 - kétórányi gameplay szivárgott ki

Néhány nap még hátra van a Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 megjelenéséig, vannak azonban, akik láthatóan már most elmélyültek a lopakodós klasszikusokban. Természetesen ilyenkor a szivárgások is elkerülhetetlenek.
1695448800

Nem lesz 60 FPS az MGS felújított kiadásában

Nemsoká megérkezik a Metal Gear Solid-széria első 3 részének felújított változata. A legeleső részt nem fogjuk tudni 60 FPS-sel futtatni, derül ki a Konami által megosztott képből, de a maradék két résznél azért van esély magasabb képkocka frissítésre.
1695283200

Rövid videókkal jelentkezik a Metal Gear Solid-sorozat

A játéksorozatot, és annak közelgő felújított kiadását népszerűsíteni hivatott rövidvideókról mindent el lehet mondani, csak azt nem, hogy ne lennének meghökkentők. Animeként van jellemezve a videósorozat, melynek eddig csak első részét láthattuk. Nézzétek meg ti is!
1692619200

18 percig pörög a Metal Gear Solid Master Collection Vol. 1

A bő negyedórás gameplay videó konkrétan az első játék elejébe enged bepillantást, és első ránézésre nem sokat változott az MGS az első megjelenés óta.
1687450551

Ezeket tartalmazza a Metal Gear Solid Master Collection Vol. 1

A tegnapi bejelentés után a Konami végre tisztázta, miket tartalmaz pontosan a Metal Gear Solid Master Collection Vol. 1. Most már tudjuk, hogy az MGS 2: Solid Snake is a gyűjtemény része lesz.