inFamous 2 - felfrissített Cole, új város

  • Írta: InGen
  • 2010. június 7.
  • Érdekesség
Link másolása
Cole külsejét átalakítják, s egy teljesen új szinkronszínészt is kap. Kalandjaink pedig a New Orleans által ihletett New Marais-ban folytatódnak.
New Marais egy fikcionális változata New Orleansnek, hasonló módon, mint ahogy a GTA 4 Liberty Cityjét a valódi New York ihlette. De nem csak a környezet változik majd meg teljesen, hanem főhősünk is jelentős, külső és belső átalakításon megy keresztül.


Cole karakterét szinte teljesen átalakítják a fejlesztők, s ezzel párhuzamosan egy új szinkronszínész is kap. Erre a stúdió szerint azért volt szükség, hogy Cole megkapóbb, szerethetőbb és frankóbb főszereplő legyen a folytatásban. Kicsit úgy képzelik el az új karaktert, mintha egy extrém sportoló (pl. Tony Hawk) kapott volna szuperképességeket.

Cole egyébként megtartja majd elektromos képességeit, de ezek mellett megtanul még néhány más trükköt is. Ráadásul most már tud majd használni közelharci fegyvereket is, így nem kell mindig a szupererőnkre hagyatkoznunk.

A fejlesztők elhintettek még néhány további apróságot: a kamerát közelebb vitték a főhőshöz, kapunk rendes in-game átvezetőket a képregényes bevágások mellé, és a város társadalma sokkal élőbb és nyüzsgőbb lesz: még több autó és ember mászkál majd az utakon.
8.
8.
soap
7.
7.
Mathia$
#3: nekem első benyomásra inkább egy bolgár maffiozó jön le aki amerikába emigrált.

#6: biztos lehetsz benne hogy marad exklúzív, sony a kiadó.
6.
6.
p.balou
Nincs róla hír h: exklúzív vagy több konzolos lesz a game?

egyébként elég homi ez a kép :S Rühellem az új Cole-t!
5.
5.
tronlegacy
Hát szerintem a más szinkronhang télleg nem kéne, mert az elsőben ilyen hozzá illeő jó mély, komor hangja volt, most meg biztos majd ilyen buzis vékony, mongyuk hát.... csak nem. Majd meglátjuk
4.
4.
davidhaver.
Nem az volt régebben a hír, hogy Cole szinkronhangja nyilatkozta hogy lesz infamous 2 ?vagy utalt rá?...erre most meg más szinkron hang?
3.
3.
doomSbloom
"a stúdió szerint azért volt szükség, hogy Cole megkapóbb, szerethetőbb és frankóbb főszereplő legyen a folytatásban."



gonoszként aztán főleg egy ilyen karakterre lenne szükség...

szerintem jól nézett ki az első részben, jóként és gonoszként is. nem értem miért csináltak belőle buzit(azon a képen elég langyos beütése van, ráadásul még a színek is rátesznek)
2.
2.
simon 555
jo lesz de nem kellett volna megváltoztatni a fő szereplőt:S

ez olyan mintha egy folytatásos filmben lecserélnék a főszereplő színészt amit nagyon utálok....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...