E3 2010: Itagaki is bejelentésre készül

  • Írta: zoenn
  • 2010. június 8.
  • Bejelentés
Link másolása
Az idei kiállításon végre kiderül, min is dolgozik a Ninja Gaiden szülőatyja a Valhalla Games berkeiben, ezt maga a mester erősítette meg.
Az idei kiállításon végre kiderül, min is dolgozik a Ninja Gaiden szülőatyja a Valhalla Games berkeiben, ezt maga a mester erősítette meg. Tomonobu Itagaki 16 év után hagyta ott Team Ninja csapatát, olyan sorozatok felett bábáskodva ez idő alatt, mint a Ninja Gaiden vagy a Dead or Alive. A Tecmo-val való összezördülése után a régi fejlesztőcsapatától elhódított emberekből megalapította a Valhalla Game Studiost és 2008 óta új projecten dolgozott. Az idei E3-mon mutatkozik be jelenlegi munkájának gyümölcse.


Ígérete szerint a korábbi tapasztalatoktól eltérően egy merően egyedülálló játék áll előttünk, amely új mintát nyújt majd a játékvilágban. Nagy szavak ezek Itagaki-san, még akkor is, ha az új fejlesztésedet hívod életutad eddigi csúcsának.
1.
1.
Pain
Meglátjuk. Tud ez a csávó, csak túl nagy arca van:D Nem bírom a leszólásokat amiket még régebben nyomatott. A Ninja Gaiden viszont tetszett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...