Dead or Alive 5 PS3, PS4, Vita, X360, XBOXONE

Tomonobu Itagaki játéksorozatának ötödik része Tomonobu Itagaki nélkül - még több csinos csajjal, vérrel és akcióval! A játékot ismét a Team Ninja fejleszti, és a Tecmo Koei adja ki.

Rebootot kaphat a Ninja Gaiden és a Dead or Alive

Habár túl sok részletet nem tudtunk meg a témában, a Team Ninja azt már megerősítette egy konferencián, hogy visszatérne a klasszikus sorozatokhoz.

Tizenegy játékkal bővül a PlayStation Now kínálata

A Sony tizenegy új címmel bővíti streamingszolgáltatását, köztük olyanokkal, mint a Shadow of the Tomb Raider, a Control és a Wolfenstein II. Jelenleg nyolcszáznál is több címből válogathatunk a PlayStation Now-ban.

Parkolópályára kerül a Dead or Alive-sorozat

A Team Ninja Dead or Alive-bejelentést teaselt a hétvégére, azonban nem éppen azt kapták a rajongók, amire számítottak. A Dead or Alive 5 támogatása véget ért, és úgy tűnik, egyelőre pihentetni szeretnék a sorozatot.

Dead or Alive-bejelentést teasel a Team Ninja?

Ezen a hétvégén rendezik a NEC 18 nevű rendezvényt Amerikában, ahol többféle verekedős játékban tehetik próbára tudásukat a résztvevők. A Team Ninja jelezte, hogy a vasárnapi nagydöntő során bejelentenek valamit.

Megint csúszik a PC-s Dead or Alive 5 multija

Mint ismert, a Dead or Alive 5: Last Round PC-s verziójából kimaradt a multiplayer a márciusi premierkor, a Team Ninja akkor június végére ígérte az online módot. Nos, ebből nem lett semmi, és nincs új dátum sem.

Több sebből vérzik a PC-s Dead or Alive 5

Tegnap jelent meg a Steamen a Dead or Alive 5: Last Round, ám a játékosok többsége panaszkodik az átiratra. Az még hagyján, hogy az online multira három hónapot kell várnunk, de számos funkciót és tartalmat sem kaptunk meg.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Esősen és álmosan fordulunk rá az áprilisra, és véletlen, de a játékmegjelenések terén is lassabb lesz ez a hét. Vannak persze jó címek, de ezeket elsősorban az ínyencek fogják értékelni.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét is tartalmasnak ígérkezik játékmegjelenések terén, és bár még mindig sok a megkésett port és a felújított kiadás, azért vadonatúj, platform-exkluzív címeknek is örülhetünk majd a napokban.

Dead or Alive 5: Last Round teszt

Kiteljesedett a Dead or Alive 5. Két és fél éve már, hogy piacon van a Team Ninja verekedős játéka, a Plus és az Ultimate után pedig most itt a végleges és utolsó, egyben legnagyobb Last Round kiadás.

Brit toplista: az élen nyitott a The Order: 1886

Rengetegen vártak a The Order: 1886-ra, aligha meglepő, hogy a Ready at Dawn PS4-exkluzív játéka kapásból a brit játékeladási toplista élén nyitott. A múlt hét többi újonca nem rajtolt ilyen fényesen.