Ma kap 3D támogatást a Playstation 3

  • Írta: zoenn
  • 2010. június 10.
  • Hír
Link másolása
Japánban ugyan már egy hónapja élvezhetik a PS3 tulajok a 3D-s élményt, a földgolyó többi részén csak ma válik elérhetővé a technológia.
Japánban ugyan már egy hónapja élvezhetik a PS3 tulajok a 3D-s élményt, a földgolyó többi részén csak ma válik elérhetővé a technológia. Ha rendelkezel megfelelő megjelenítővel, örülhetsz. Ha letöltötted az áprilisi firmware frissítést szeretett konzolodhoz, akkor ma nyílik rá mód, hogy kihasználd a kibővített dimenzió áldásos hatását. Így válik a PS3 a jelenleg egyetlen konzollá, amelyik támogatja a teljes sztereoszkopikus 3D-s játékokat. Ebben a hónapban már a Sony piacra is dobta a technológiához szükséges szemüvegeket, ám jelenleg csupán négy játék támogatja.


A 3D-vel felvértezett szoftverek listája a következő: Wipeout HD (teljes játék), Super Stardust HD (teljes játék), Pain, MotorStorm Pacific Rift (demo), sőt kizárólag letölthető formátumban érhetőek el, Sony Bravia TV-készülékek vásárlóinak pedig ingyenesek, természetesen csak a tengerentúlon. Mivel a magyarok csupán némi trükközéssel kapcsolódhatnak PSN-re, kishazánkban hivatalosan még nem elérhető a kezdeményezés. Továbbá szűkében vagyunk még 3D megjelenítésre alkalmas televízió készülékekben is, áruk sem éppen baráti, így egyelőre várunk kell még a tömeges elterjedésre. A Sony elmondása szerint az igazi, realisztikus 3D-s élményt majd a Move-val kombinálva érhetjük el.
2.
2.
HomoLudens
Hát én még mindig nem tudom mi a különbbség a normál monitoromon megjeleníthető 3D-n és a 3D mnitoron megjelenített 3D-n. Mindkettő szemüveggel működik mindkettő két képet vetít és szerintem az élmény is ugyan az.



Szóval így engem annyira nemcsigáz fel ez a hír.
1.
1.
Scoo
Scoo elmondása szerint az igazi, realisztikus 3D-s élményt majd a következő generációval érhetjük el :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...