Pain

Önsanyargatós játék a Jackass és a Viva La Bam után. A Pain-ben az a cél, hogy minél nagyobb fájdalmat okozzunk magunknak - vagyis inkább szerencsétlen karakterünknek.

Több mint ötven 3D-s játék érkezik PS3-ra

A Sony Computer Entertainment Europe stúdióigazgatója szerint a 3D-re többen kíváncsiak, mint bárki gondolta volna, a PlayStation 3-ra már több mint 50 olyan játék készül, amelyik támogatja a térbeli megjelenítést is. Úgy látszik, a Sony-nak megérte a zászlójára tűzni az új technológiai trendet.

Ma kap 3D támogatást a Playstation 3

Japánban ugyan már egy hónapja élvezhetik a PS3 tulajok a 3D-s élményt, a földgolyó többi részén csak ma válik elérhetővé a technológia.

3D-s játékok járnak a Sony 3D-s tévéi mellé

Ha a tévé mellé járó ajándékokról van szó, a Sony helyzeti előnyben van a többi gyártóhoz képest: ők 3D-s játékokat és Blu-Ray-filmeket tudnak adni a készülék mellé.

TGS 2009: Régi PS3 címek Motion Controlerrel

A Sony a mai TGS konferenciáján bejelentette, hogy a régebbi Playstation 3-as címek is támogatják majd a hamarosan megjelenő mozgásérzékelő kontrollert.

Lemezen is megjelenik a Pain

A PlayStation Network egyik legnépszerűbb játéka a Pain, amely végre lemezes formában is tiszteletét teszi a boltok polcain, természetesen minden eddigi kiegészítőjével együtt.

E3 2009: Giga galéria összeállítás a második napról

A Nintendo galériája után most jöjjenek a PC-s és nagykonzolos címek. Annyi van, hogy már az is egy külön program, hogy az ember végigolvassa a neveket!

Hosszú hétvége előtti nagy galériafrissítés

Hosszú hétvége előtti galériafrissítés következik, benne ArmA 2, Bionic Commando, Dark Void, inFamous, MAG, Motorstorm, Uncharted, meg minden más!

Vasárnapi galériafrissítés

Újabb vasárnapi galériafrissítéssel jelentkezünk: a felhozatal meglehetősen színesre sikerült, érdemes végiggörgetni az oldalt egy-egy várva-várt cím után kutatva.

Csütörtöktől tölthető a PS3 exkluzív Pain

A Playstation Network-re csütörtök délután kerül fel a Pain című agyament ügyességi játék. A jó hír mellé egy pár új screenshot, és egy friss videó is érkezett.

Újabb jópofa Pain videó érkezett

A Sony tegnap újabb videót adott ki a nem régiben bejelentett Pain-ből - a játék lényege, hogy minél nagyobb fájdalmat okozzunk szerencsétlen főhősünknek.