E3 2010: Quantum Theory gyilkolásra készen

  • Írta: zoenn
  • 2010. június 11.
  • Videó
Link másolása
A Tecmonál csak Gears of War-gyilkosnak nevezett Quantum Theory egy meglehetősen erőszakos trailert tárazott be az E3-ra. Érzékeny lelkületűek kerüljék!
A Tecmonál csak Gears of War-gyilkosnak nevezett Quantum Theory egy meglehetősen erőszakos trailert tárazott be az E3-ra. Érzékeny lelkületűek kerüljék! A Fatal Flame sorozat megalkotójának, Keisuke Kikuchinak új fedezékharcos játéka sok ismerős kliséből építkezik: emberek maréknyi, elszánt csoportja küzd a megszálló bestiákkal, eredetiséget csak nagyítóval találhatunk benne. Ám ha kiforrott lesz az anyag, szép sikereket érhet el, ami őszintén szólva, ráférne már a tengődő japán kiadóra. Jelen videót Gotta Kill It címmel látták el, s a magvas harcra koncentrál.

14.
14.
izomkukac
nem komázom annyira a japán játékokat.
13.
13.
icemanhun
Buzi japánok, biztos hogy kardozni is kell majd benne...régen tudtak játékot csinálni.Most már csak a Gran turismo ami europai szemmel nézve ott van!
12.
12.
Maxxer
ronda ,egyedül a csaj van jól. megcsinálva
10.
10.
Macifasz
Asszem ezt nevezik pofátlanságnak. :-/
9.
9.
gamerplayer
gondolom erre az a magyarázat, h ps3asok is játszhassanak gears of warral XD
8.
8.
terenceHill
japán _uzik uzival. Beteg egy társadalom, hogy ez kell nekik. A keménykötésű gears of war legényeket biztos, hogy nem fogják űberelni. GOWnak nem nyál a hangulata.
7.
7.
Slik
Szégyen ekkorát másolni, hihetetlen
6.
6.
X360_FaNbOy
EZ??!!! Gears gyilkos?Na azért ne röhögtessenek már..Talán ha PS3 exclusive lenne és a Sony jól bepénzelné őket..na akkor lenne esélyük..viszont így multiplatform címként egy exclusive játék ellen, nehéz lesz.
5.
5.
Mathia$
#4: ne ne, ez kb olyan amikor azt mondták hogy jön a dantes inferno gow előtt bemelegítőnek, az is mekkora egy fos :S



A fejlesztők meg Gears gyilkos helyett, Gears Copy-nak hívhatnák.
4.
4.
X360_FaNbOy
Nem kellene ennyire másolni a Gearsből, de ettől függetlenűl még nem mondanám rossznak. Sőt. Kapunk 1 bemelegítő játékot a Gears-re :D
3.
3.
McDuff
úristen 1:38-nál az a golyó nekem meg van GIF-ben telefonon már vagy 2 éve,szánalmasXDhát ez a játék sztem PS3-on lesz siker csak,azért is csak azon mert arra nincs Gears of War és kell vmi vígaszdíj és mert japánban az ienre nagyon kattannak,nekik m1,csak legyen benne 1 kis hentai...
2.
2.
Pukhi-zik
Hol vagytok már a StarCraft Tv reklámmal????
1.
1.
K.G.
Sikert akarnak? Akkor nem kéne egy az egyben lemásolni a Gearst.

Hasonlóak a textúrák, a ruha, a fegyver, a táj. A kukacot is átvették, csak itt fémes. Még a sztori is hasonló. (fertőző trutyi) Láttam valami Hammer of Dawn féleséget is. Ez így nagyon gáz. De nagyon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...