Quantum Theory PS3

A Quantum Theory egy külső nézetes akciójáték a Tecmotól, a producer pedig nem más, mint a Fatal Frame sorozat megalkotója, Keisuke Kikuchi.

Quantum Theory teszt

Minket nem lehet megvezetni. A játékiparral való közvetlen összefonódásunk csaknem két évtizede alatt számtalan próbálkozást láttunk már az akciójátékok műfajában, s ha nagyon szarkasztikusak szeretnénk lenni, kijelenthetjük, hogy eredeti játék, mint olyan, nem létezik. A végtermék persze sokszor jobban sikerül, mint az, amiről mintázták, a Quantum Theory viszont nem ilyen.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Elégedetten pásztázzuk a heti megjelenési listát: itt az ősz, jobbnál-jobb játékok fognak mostanában megjelenni. Végre itt a Dead Rising második része, jön a FIFA 11 és egy minden eddiginél rockcentrikusabb epizóddal tér vissza a Guitar Hero-sorozat is - lehet hangolni azt a műanyag gitárt!

Quantum Theory - az X360 demóra még várni kell

A PS3-as kipróbálható változat ugyan már ma megjelent, az Xboxosok számára még e hónap folyamán nyerhetnek betekintést a Tecmo Koei Gear of War-verőnek kikiáltott játékába. Mondjuk túl sok idejük nincs a japánoknak: szeptember 28-án már a végleges változat érkezik.

TGS 2010: Sega, Konami, Level-5, Tecmo felhozatal

A Tokyo Game Show általában a japán fejlesztők feszítéseinek színhelye, viszonylag kevés külföldi részvetellel. Valószínűleg idén sem lesz ez másként: a show egyre közeledik, s most néhány japán nagyágyú felfedte azokat a címeket, melyekkel biztos találkozhatunk majd a japán fővárosban.

E3 2010: A kiállítás második galériafrissítése

Castlevania, Dead Rising 2, Epic Mickey, Killzone 3, Ninety Nine Nights 2, Saw II, SOCOM 4, SingStar Dance, Goldeneye 007 és még mindig nincs vége!

E3 2010: Kiállítás előtti galériafrissítés

Ahogy videókból, úgy képekből is jutott bőven a kiállítás előtt, össze is gyűjtöttük őket egy szép nagy csokorba a múlt héten bejelentett nagyágyúk első látnivalóival együtt.

E3 2010: Quantum Theory gyilkolásra készen

A Tecmonál csak Gears of War-gyilkosnak nevezett Quantum Theory egy meglehetősen erőszakos trailert tárazott be az E3-ra. Érzékeny lelkületűek kerüljék!

Quantum Theory képek - a japán Gears of War

Nem először kerül elő a Quantum Theoryval kapcsolatban, hogy a Gears valószínűleg komoly inspirációval szolgált a fejlesztők számára. Az új képek mindenesetre durvák.

E3 2010: Ezek a játékok már biztosan kint lesznek

Vészesen közeleg az idei E3, így az IGN gondolt egyet, és összeszedte azokat a címeket, amikkel már biztosan összefuthatunk a júniusi expón.

Nyáron jön a Quantum Theory

A Tecmo Koei bejelentette, hogy még a nyáron boltokba kerülhet a Quantum Theory. A Gears of War-szerű akciójátéknak március végén kellett volna megjelennie.