E3 2010: Fallout: New Vegas mindennapok

  • Írta: zoenn
  • 2010. június 12.
  • Videó
Link másolása
Elérkezett a pillanat, hogy végre mozgásban is láthatjuk, milyen az élet az atomháború sújtotta Nevadában. Városok gyenge szövetsége és szerencsejáték.
Elérkezett a pillanat, hogy végre mozgásban is láthatjuk, milyen az élet az atomháború sújtotta Nevadában. Városok gyenge szövetsége és szerencsejáték. A nem kevésbé gyatra Alpha Protocol után az Obsidian kiköszörülheti a csorbát és visszatérhet ahhoz, amihez a legjobban ért: sikeres szerepjátékokhoz korrekt folytatást generálni. A Fallout: New Vegasban a vadon legalább annyi veszélyt rejt, mint maguk a bádogviskókból emelt városok, de mivel a hely kötelez, a túlélők nem mondtak le a szerencsejátékokról. Mutáns lényekkel való (elsőre kicsit suta) harc éles kontrasztba áll a Black Jackkel. De pont ezért lesz a játék irtó hangulatos.

13.
13.
Sheodon
Én nekem ott van a polcomon eredetibe PS3-mon a 3. rész, a Trilogyt gépre be fogom szerezni, viszont a 3-ashoz nincsen egy DLC sem (max. a Broken Steel az ami még érdekelne is).



Amúgy ez a New Vegas nekem tetszik, a 3-at csumára végigjátszottam szinte minden befejezését és minden mellékküldetését. Az egyetlen zavaró dolog számomra a szépia színvilág volt (minden sárgás-barnás volt), viszont ahogy látom ezt kivették, úgyhogy ez egy plusz pont. Azt meg ne felejtsük el, hogy ez még csak egy demo, tehát a későbbi verzióban van rá esély, hogy a grafikai motort, ha nem is cserélik le, de mindenképpen felturbózzák.
11.
11.
Nomad010
Hm. DLC szagot érzek...
10.
10.
LiMiT
Hát igen...ez olyan mint egy NAGY kiegészítő a háromhoz, csak épp új játéknak titulálva, de ettől függetlenül tuti hogy végigjátszom. Egyébként az tetszik hogy van lehetőség szerencsejátékra. Remélem a város(ok)ban azért több élet/lehetőség lesz mint eddig.
9.
9.
BlurredPower
Ez így talán tényleg nem lesz méltó folytatása a 3. résznek, habár én biztosan adok egy esélyt neki.
8.
8.
pjoco
Majd a Fallout 4-ben lesznek ezek is! xD
7.
7.
petimanus
Mint azt már említettem, ez nekem nem tűnik egy komplett új játéknak, inkább csak egy nagyobb modifikációnak...Elvártam volna egy grafikai, fizikai, animációs fejlődést, hisz ezen szempontok már a 3. résznél is csak az épphogy elmegy tejeskávéval stílus volt. Remélem végre azért lesz értelme a TPS nézetnek és az FPS részt is kicsit FPS-ebbé teszik...

A grafika számomra csalódás, a textúrák, mintha a régiből lennének, csak kicsit színesebben, az meg vajmi kevés a mai játékok körében.



Én szerettem a hármat, de ott is a hangulat vitte a pálmát, amit én innen sem hiányolok, de azért a hangulat az kevés, hogy csakis arra építsenek egy játékot.



Ott van pl a Mafia2. Hangulata valami elképesztő, de a látványvilága is mestermű lett. Már most egy totál siker...Ellenben ez így szerintem csak egy félsiker. Én a helyükben legalább grafikai motort váltottam volna, ha már nem tudták rendesen felturbózni a jelenlegit.
6.
6.
X360_FaNbOy
Hátőőő, ebben szvsz minden van a Vegasi hangulaton kívül, na de a grafika sem tettszik. Felejtős..
5.
5.
dawe001
Ez most komoly???

Fúú, hát szerintem ez így kuka számomra. :S
4.
4.
K.G.
Én imádtam a hármat, de azért elvártam volna némi fejlődést, mert ez ugyan az, csak más a háttér. Obsidian megint nem tud egy épkézláb folytatást összehozni?
3.
3.
Gunner23
Nekem már a 3 se jött be, ez meg ugyanolyannak tűnik... Nem értem, pedig Obliviont imádtam...
2.
2.
cross56
Nekem nem tetszik.. a grafika, és a mozgások elég gáz :S de majd meglátjuk
1.
1.
Kyuubi
A grafika, főleg a karakter mozgás nem tűnik valami jónak... Ráadásul számomra hangulata se nagyon van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...